Home » КЛЮКАРНИК » Жана Бергендорф предприе отчаяни мерки – мина в отбора на „Пайнер“ (видео)
Жана Бергендорф предприе отчаяни мерки

Жана Бергендорф предприе отчаяни мерки – мина в отбора на „Пайнер“ (видео)

Новата песен на Жана Бергендорф вече се върти по тв „Планета“, видя КОЧ.

Жана Бергендорф прибегна до отчаяни мерки, за да се върне победоносно в шоубизнеса – пише в. „Уикенд“. Червенокосата звезда, прочута повече със скандалите около името си, отколкото със своите песни, мина в „Меката на попфолка“ – „Пайнер“. Именно димитровградската фирма стои зад най-новата песен – „Едно“, която победителката от „Х Фактор“ 2 пусна преди дни – отбелязва изданието.

Това е дует с любимия на много фолкаджийки певец Дамян Попов. Специално за видеото Жана Бергендорф сложи дълги червени екстеншъни, но дори и с тях не е успяла да докара образа на типична фолкпевица. Тя запазва характерното си бунтарско излъчване с нестандартна визия. Самата песен също няма много общо с попфолка.

Няма обаче и общо с модерното звучене, с което певицата по принцип е свързвана. По-скоро може да се отнесе към естрадата.

Макар да не спада към характерния жанр, на който „Пайнер“ по принцип залага, песента вече се върти по тв „Планета“ и се очаква скоро да стане хит. Жана Бергендорф не е първата изпълнителка извън фолка, която „Пайнер“ продуцира. Това е ставало и с други изпълнители, включително и Миро.

Засега певицата не е коментирала официално преминаването си в редиците на „Пайнер“. Факт е обаче, че новата й песен я върна в редиците на работещите изпълнители.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?