Home » KO4 STORY » Жената, която роди на 67 години – вижте нейната история 14 години по-късно (СНИМКИ)
Жената която роди на 67 години

Жената, която роди на 67 години – вижте нейната история 14 години по-късно (СНИМКИ)

Преди 14 години една от жителките на Букурещ стана майка. Адриана Илиеску е била на 67 години!

Адриана е професор, занимаващ се с научна дейност и много известна в своята област и има написани над 25 книги. Също така е позната в цяла Румъния и по света – тя е била най-старата майка.

Тя е забременяла чрез инвитро и през 2005 година се ражда дъщеря й Елиза, разбра Ко4.

Жената която роди на 67Професор Илиеску сега е на 80 години. Тя живее в столицата на Румъния – Букурещ. Дамата има свой собствен двустаен апартамент и счита, че е най-щастливият човек откакто е родила Елиза. Това щастливо събитие се случи през януари 2005 г.

Тя се грижи за здравето си, все пак мечтае да види пълнолетието на дъщеря си.

Адриана ИлиескуАдриана е щастлива и в интервю се самоопределя като: „Най-щастливият човек. Особено след като се роди дъщеря ми“.

Хората реагират на постъпката на жената по различен начин. Много не са я подкрепили, дори прекъснали общуването с нея. А когато Адриана донесла дъщеря си в църквата, за кръщене, монахините шепнели, че това дете е породено от тъмнината.

Адриана и ЕлизаНо Адриана вярва, че щом Бог й е дал дете, значи всичко е наред. Но възрастната жена е помислила за всичко – след като Адриана почине, д-р Богдан Маринеску ще стане опекун на дъщеря й. Той именно е докторът, помогнал на жената да забременее.

67-годишна майкаМомичето има талант, обича точните науки и често печели различни състезания по математика.

тийнейджър

дъщерята с най-възрастна майка

А вие какво мислите за тази история? Дали е егоистично от страна на Адриана да роди на такава възраст или, напротив, всяка жена има правото да стане майка? Споделете мнението си с нас!

Източник: 365 Новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?