Горещи новини

Жената на Коко Динев направи верижно меле в София, в колата е била и 1-годишната им дъщеричка

Жената на Коко Динев направи верижно меле в София в колата е била и 1-годишната им дъщеричка

Настоящата съпруга на милионера Коко Динев – Антония, е катастрофирала в София , предават от Lupa.bg. Инцидентът е станал в късния следобед вчера.

Красавицата се “засилила” към моста на улица “Черковна” в посока булевард “Мадрид” и не успяла да прецени дистанцията до колите пред нея. В резултат с луксозното си беемве помела нищо неподозираща дачия.

По информация на Лупа колата е шофирала именно Антония. След това удареното возило пък “закачило” друг автомобил отпред и така мелето общо включило шест МПС-та.

В момента на инцидента в колата се е намирала и дъщеричката на Динев, Ана. Заедно с майка си тя прекарала повече от час, за да чака патрул на пътна полиция заедно с останалите участници в ПТП-то, а междувременно се видяло, че предницата на мощната й кола е смачкана до неузнаваемост и се налага ползването на репатрак за извозването й към доверен на милионера Коко Динев сервиз.

Според очевидци дамата, причинила катастрофата, е карала доста бързо и не е успялала да натисне педала на спирачката достатъчно навременно, за да предотврати сблъсъка.

Не е изключено обаче едногодишното момиченце, прилежно завързано за столчето си на задната седалка, да е разсеяло майката и така да се е стигнало до сблъсъка. Пострадали при неприятната катастрофа няма, но заради смачканите ламарини се образувало задръстване на и без това неремонтирания мост.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Жената на Коко Динев направи верижно меле в София, в колата е била и 1-годишната им дъщеричка"

Какво мислите?