Новините на фокус
Home » СВЯТ » Жената на Къванч Татлъту с извънреден зов
Жената на Къванч Татлъту с извънреден зов

Жената на Къванч Татлъту с извънреден зов

Огромната трагедията, която застигна хората в Турция предизвика огромна вълна на съпричастност, както вътре в страната, така и от цял свят.

Много спасителни екипи се включиха в борбата за спасение на оцелели. Сега обаче, след като надеждата да са останали все още живи под развалините почти е угаснала идва ред да се обърне внимание на оцелелите.

Башак Дизер, известна модна дизайнерка и съпруга на звездата на турското кино Къванч Татлъту обърна внимание върху децата, чиито родители са загинали или изчезнали след земетресението.

Турската общественост и много известни хора там правят всичко по силите си да помагат.

Нека бъдем много внимателни за безопасността на децата и бебетата. Докладвайте Ало 183 и ги предавайте само на полицаите. Можете да дадете информация за самотните деца в района на @saadetozkanefe @ucimorgtr Те се свързаха директно с министерството. ????Много е важно!!

Тя публикува и линк на платформа за откриване хора, като по този начин информацията да успее да достигне до възможно най-много хора.

Добавих линка към профила си?? Списъкът се актуализира постоянно??

Repost @ada.ares
・・・

Трудно би било да споделите потвърдените списъци на болницата от вас, когато надхвърлят 1000 номера и да достигнете тези списъци до тези, които търсят вашите близки чрез Instagram. Ще продължим да добавяме проверени списъци към тази платформа, колкото можем. Специално си сътрудничим на официалните институции в този смисъл, молим ги да подкрепят тази Мрежа. Надяваме се, че ще ви помогнем да получите най-добрите новини от всички ваши близки.

Забележка:

Тази платформа е разработена за споделяне на информация с нестопанска цел, няма връзка с никакви институции или организации. Упълномощените агенции и институции могат да ползват информацията и при необходимост ще сътрудничим.

Както тя, така и съпругът й не спират да помагат от самото начало на трагедията.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?