Home » КЛЮКАРНИК » Жената на Светльо Иванов бясна: Съди Гарелов заради „ромския“ произход на мъжа си! (виж тук)
Жената на Светльо Иванов бясна Съди Гарелов заради „ромския“ произход на мъжа си! (виж тук)
Жената на Светльо Иванов бясна Съди Гарелов заради „ромския“ произход на мъжа си! (виж тук)

Жената на Светльо Иванов бясна: Съди Гарелов заради „ромския“ произход на мъжа си! (виж тук)

Жената на Светльо Иванов се закани да прати Иван Гарелов на съд, разбра Ко4!

Съпругата на водещия Светльо Иванов – Вяра Деянова, обмисля да съди журналиста Иван Гарелов заради гафа с ромския произход на мъжа й. Репортерката на Би Ти Ви била бясна на „Мистър Панорама“, най-вече заради дъщеричката им Йоана.

Момиченцето търпяло подигравки, че „баща й е ром“ и Деянова смятала да търси правата си в съда за нанесени морални щети. Припомняме, че по време на своето гостуване в „Шоуто на Слави“ Гарелов причисли Светльо Иванов към ромите.

Реакцията на журналиста не закъсня.

„Иван Гарелов публично коментира как академик Георги Марков анализирал в „120 минути” ромите, „без да предполага, че водещият”, тоест аз, съм „бил от ромски произход”. Така ли? И аз не предполагах… Благодаря Ви господин Гарелов, вашият опит може да научи още няколко поколения журналисти. На достойнство, точност и убеденост в представяната информация“, изригна Иванов във Фейсбук.

Ден по-късно Гарелов се извини публично, като се оправда, че е бил подведен от публикация в жълт вестник. Водещият на „120 минути“ прие извинението му, но явно съпругата му не е толкова всеопрощаваща.

„Това може да се отрази на психиката и самочувствието на детето ни. Няма да оставя нещата така“, заканила се Деянова.

Потребителите в мрежата пък са разделени на два лагера. Едните защитават водещия Светльо Иванов и решението да си търси правата в съда. А другите са убедени, че Гарелов не го е обидил нарочно, просто се е оказал подведен.

Източник: hotarena.net

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?