Home » СВЯТ » Жената с най-големите скули се показа преди пластични операции и инжекциите – всички онемяха! (СНИМКИ)
Жената с най-големите скули се показа преди пластични операции и инжекциите - всички онемяха! (СНИМКИ)

Жената с най-големите скули се показа преди пластични операции и инжекциите – всички онемяха! (СНИМКИ)

България си има своето „Барби“ – Андреа с „големите джуки“, както обичат да я наричат в мрежата. Украйна пък може да се похвали, че е родина на жената с най-големи скули в света.

Блогърката Анастасия Покрещук постоянно публикува в социалните мрежи снимки от „подобренията си“ – скули, устни, гърди… За мнозина тя изглежда плашещо, но според собствените й стандарти за красота явно е нещо като божество. Тези дни Анастасия показа как е изглеждала преди всички пластични операции и „инжекции за красота“, а последователите й в мрежата буквално ахнаха от изненада.

Те смятат, че преди всички операции блогърката е изглеждала много по-красиво.

Последно Покрешчук за пореден път увеличи скулите си, „изду“ устните си, промени формата на брадичката си и „коригира“ формата на носа си (виж заглавната снимка).

Анастасия Покрещук

На страницата си в Instagram момичето публикува интересен колаж. На първата снимка тя е заснета преди всички манипулации, а на втората – след.

Разликата е удивителна. На архивната снимка Покрешчук все още е брюнетка. Тя има различна форма на носа. Освен това в миналото блогърката няма толкова големи устни.

След последните „подобрения“ разликата е още по-очевадна. Освен това сега блогърката боядисва косата си в розово и си прави много ярък грим. Стилът на облеклото също се е променил.

В миналото Покрещук не е избирала толкова разголени тоалети. На архивната снимка тя позира в дискретна черна блуза и сако. Сега блогърката избира тоалети с дълбоко деколте, които подчертават всичките й форми.

Реакцията на коментаторите

Потребителите смятат, че преди всички операции Анастасия е изглеждала много по-добре. Коментаторите съветват Покрещук да спре с опитите да се променя. Те пишат:

„Да, носът не е бил перфектен. Въпреки това е било възможно да се спре след ринопластика, скулите вече са излишни“

„Стига вече, спри“

„Най-страшното е, че се харесвате така. А ако не, тогава трябва да потърсите помощ не от хирурзи, а от психолог.“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?