Home » БЪЛГАРИЯ » Жена мами десетки хора с фалшиви почивки по морето
Жена мами десетки хора

Жена мами десетки хора с фалшиви почивки по морето

В петък задържаха жената, измамила десетки туристи с фалшиви почивки по морето, научи КОЧ.

Елка Николова беше заловена от полицията във Враца. Жената обещавала на клиентите си нощувки в апартаменти и хотели по цялото Южно Черноморие. Вземала половината пари, след което изчезвала. Хората обаче разбирали чак на място, че са излъгани.

Жената е била разследвана и за много други измами. Има и присъди. Според разследващите има достатъчно доказателства и Николова може да получи ефективна присъда.

Константин Мизинов от Пловдив е един от десетките излъгани. Той и негови приятели е трябвало също да отидат на почивка в Ахтопол.

„Бяхме общо четири семейства – шестима възрастни и четири деца. Два дни преди да заминем, ни се обадиха по телефона хора, които се представиха за работещи в застрахователна агенция. Казаха ни, че собствениците на къщата са били починали в автомобилна катастрофа и отлагат цялата почивка”, каза за „Здравей, България” Мизинов.

„Попитахме кога ще ни се възстановят парите, но ни казаха, че това ще стане в понеделник, след това във вторник и след това спряха да отговарят на телефона”, каза още той.

Още по темата гледайте във видеото.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?