Home » БЪЛГАРИЯ » Жена сензор от село Могила разваля родови проклятия
Жена сензор от село Могила разваля родови проклятия

Жена сензор от село Могила разваля родови проклятия

Кирилка Янкова е сред най-прочутите ясновидци в Старозагорско. Гадателката от село Могила се слави със свръхсетивни възприятия и дарба да лекува. Нейни съселяни разкриват, че е помогнала да десетки хора с тежки диагнози, отписани от лекарите.

Умението й да сканира тялото на всеки човек за минути и после да изрежда кои са проблемните зони в него спасявали всеки, потърсил помощ от нея, от операции и бъдещи сериозни здравословни неволи. Кирилка виждала как и защо някой е зле с бъбреците, друг го стяга сърцето, трети има главоболие, а някоя жена не може да забременее, защото баба й я е проклела.

За да разгадае бъдещето на всеки, й трябвали само трите имена и датата на раждане на човека, но понякога и това не е нужно. За дарбата си ясновидката обяснява, че я насочвали светци и ангели. Сред тях били св. Петка, св. Илия, Дева Мария, архангел Михаил, както и пророчицата Ванга. Щом клиентът изпишел името и рождената си дата, Кирилка вече била наясно с кой светец ще работи.

На всеки човек помагал различен светец.

Мъж споделя, че на майка му ще й правят операция на очите. Кирилка му заявява, че ще й се размине, и зове Света Богородица да изцери жената. „Вижда“ как Божията майка стои край нея и бърше потта от челото й. В деня на плановата операция лекарите установяват, че пациентката им вижда, и я изписват. Синът й останал изумен, гласи една от историите за феноменалните способности на ясновидката от село Могила. Освен че умеела да лекува, Янкова виждала и ситуации от бъдещето.

Така предрекла няколко пъти неволите на своя приятелка. Първо жената скенер й казала да си прегледа бъбреците и зъбите. Тя отишла на лекар и й открили камък в бъбрека и много песъчинки.

Друг път приятелката на ясновидката била на санаториум в Хисаря и Кирилка й се обадила, за да й каже, че е добре да се прибере ден по-рано. Узнала го свише. Жената не се вслушала в съвета и през последния ден от престоя си за малко щяла да се удави в басейна. При нея ходят и опарени от магии. „Виждам как кълнат хората. Виждам как са вързани ръцете и краката им, някои сякаш имат лепенки на устата поради различни злобни подмятания, които ги „спъват“ или им пречат да живеят нормално“, твърди ясновидката.

Тя можела да общува и с умрели.

Ако през нея минели 10-15 души за деня, това я натоварвало. Когато чистела карма, се чувствала изтощена. Тогава вземала душ и си лягала, без да вечеря. С леене на куршум чистела магия, проклятия, премахвала стрес. Чрез яйце пък отстранявала родови проклятия, направени до три поколения назад. Силата й била толкова голяма, че умеела да лекува и помага даже от разстояние. Казва, че я търсели от Америка, Англия, Италия, Испания, Германия и Гърция.

Източник: retro

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?