Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Женски блян ли?! Константин се разсъблече на плажа и фенките посърнаха (СНИМКИ)
Женски блян ли?! Константин се разсъблече на плажа и фенките посърнаха (СНИМКИ)

Женски блян ли?! Константин се разсъблече на плажа и фенките посърнаха (СНИМКИ)

В поп фолк средите Константин минава за истински Аполон, мъж-мечта за всяка втора жена у нас (слушаща въпросния жанр). И тази му слава съвсем не е случайна.

Както е известно, певецът е фен на фитнеса и дори си е обурудвал собствена зала вкъщи, където провежда тренировките си.

Явно обаче напоследък Коцето се е позанемарил, забелязаха фенове на звездата, които го засякоха на плажа.

Коцето на плажа

Поотпуснати бицепси, че и коремче – това се вижда от пресните кадри. Но пък Коцето е над нещата и се кефи като за последно на морската си почивка на Каваците край Созопол.

Компания му правеше жена му Надя, която е все така фина. Двамата били в перфектно настроение и не пропускали да заснемат щастливите мигове заедно. Малкият им син също ги придружавал.

Коцето и Надя плаж

Надя и Коцето

Дори продавачът на царевица поискал да се снима със звездата, след като го разпознал. Двамата позирали с кочан в ръка.

Напоследък името на Константин е в центъра на скандала. Венета Райкова пусна слуха, че е имал връзка с колежката си Преслава. Тя дори го наричала „летен вибратор“. Тази мълва никак не се хареса на половинката на певицата Павел. Той има проблеми с нервите не от вчера. На всичкото отгоре е и много ревнив. Когато клюката стигнала до ушите му, направо побеснял. Той бил на ясно, че Коцето е голям любовник и умее да доставя сериозни наслади  на дамите. Носят се легенди за мъжкото му достойнство.

Павката планирал да хвърли един бой на певеца, за да се освободи от напрежението. Той е доста агресивен, когато види бивш на жена си направо полудява. Да му мисли Костантин!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?