Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Заби ножа до кокал! Бившият партньор на Емануела с първи коментар след скандала в „Денсинг старс“:
Bivshiqt partnior na Emanuela s pyrvi komentar

Заби ножа до кокал! Бившият партньор на Емануела с първи коментар след скандала в „Денсинг старс“:

И този сезон на “ Денсинг старс “ не мина без скандали.

Във вихъра на последния е поп фолк-изкушението Емануела, която бе набедена, че е съблазнила партньора си в танците, Иван, в следствие на което той скоропостижно напусна шоуто по „лични причини“, а певицата се сдоби с нова танцова половинка и обра аплаузите в лайфа миналата седмица.

Причината за този неочакван обрат бе, че (според слуховете) певицата редовно го съблазнявала, а той си има жена и малко дете и няма никакво намерение да си разваля хубавото семейство.

Емануела и Иван

В момента до Емануела в танцовото шоу застана професионалният танцьор Калоян – който беше в двойка с Боряна Баташова, но двамата отпаднала рано от надпреварата.

Това, което се случва или по-скоро се е случвало между Иван и Емануела обаче, предизвика голям интерес в социалните мрежи, поради което й на Иван му бил поставен ултиматим – от красивата му съпруга, която също е танцьорка.

Тя го заплашила, че ще го напусне, ако не прекрати всичко това на секундата.

Емануела Денсинг старс

Любопитна подробност е, че в социалните мрежи съпругата на Иван – Зорница Карастоянова е харесала всички негови снимки, с изключение на тези, на които е с фолкдивата. А малко след напускането на танцьора от шоуто, тя публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства.

Иван и Зорница

Часове по-късно пък Иван написа прелюбопитен статус, с който зашлеви сериозно Емануела и й даде да разбере какво го вълнува наистина:

„Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има любовница, но не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима“, гласи поста на Иван, който явно е визирал съпругата си с него.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?