Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Заради кашлицата ме изгониха от автобуса! С мен слезе една баба и ми даде рецепта – за първи път от 47 години и сега дишам нормално!
Заради кашлицата ме изгониха от автобуса! С мен слезе една баба и ми даде рецепта - за първи път от 47 години и сега дишам нормално!

Заради кашлицата ме изгониха от автобуса! С мен слезе една баба и ми даде рецепта – за първи път от 47 години и сега дишам нормално!

„Цял живот страдам от проблеми със синусите, от 14-годишна възраст до преди две години, когато открих това лекарство, което означава общо 47 години. Това е единственото нещо, което ми помогна, а аз бях пробвала това, което вие не сте…“, казва читателката ни Ана.

„Постоянно ми течеше вода от носа, постоянно използвах кърпички, бършех се и криех раздразнения си, зачервен нос. Нощем не можех да спя, защото се стичаше в гърлото ми и започвах да се задушавам от кашлица.

Веднъж по време на короната влязох в автобус с маска и изведнъж започнах да кашлям силно. Заради това другите пътници буквално ме изгониха с ругатни. За щастие една възрастна дама слезе с мен и ме попита как съм.

синузит

Изображение: „Фрамар“

Беше ми писнало и й разказах всичко. Тогава тя ми даде нейната изпитана рецепта и ето, оттогава съм добре. А рецептата е много проста, само в началото трябва постоянство. А който е в безисходица, ще направи всичко, само и само да се спаси от проблема.

Отначало го правех по няколко пъти на ден, после все по-рядко, докато стигнах до два пъти на ден сутрин и вечер, а сега го правя, когато сама реша – веднъж месечно, колкото да се дезинфекцира носът ми.

Дишам през носа и вече не съм сополива и нямам червен нос. И най-важното е, че не кашлям. много ми помогна, така че може би ще помогне на някой, който има подобен проблем.

Рецептата е много проста:

Сложете сода в ноздрите с пръст или клечки за уши – първо ги накиснете във вода и след това ги покрийте със содата, за да я попие. След това вдишайте дълбоко през носа. Напълнете ръката си с вода, след това смръкнете през носа, за да изчистите каналите.

шепа сода

В началото, когато сте „задръстени“, правете това по-често през деня, а след това само сутрин и вечер и след това при необходимост, колкото за дезинфекция“, пише ни Ана.

ЗАБЕЛЕЖКА: Горното е личен опит и всеки трябва да се консултира със своя лекар преди да го приложи!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?