Home » ЗА ДАМИТЕ » Защо да купим книги, когато сме на почивка?
Защо да купим книги когато сме на почивка?

Защо да купим книги, когато сме на почивка?

Когато отиваме на почивка, има няколко задължителни неща, които трябва да вземем със себе си, за да успеем да релаксираме максимално. От книжарници Сиела знаят, че всеки четящ е наясно, че едно от тях е добрата, отпускаща книга. 

Няколко причини да вземем любима книга с нас

От издателство Сиела дават няколко причини, поради които е добре да си вземем интересно четиво в багажа:

  • Забавление – по време на път, докато си почивате на някой плаж или сред природата, винаги е по-забавно да сте се потопили в света на любимото си четиво;
  • Отмаряне – без значение какъв жанр сте избрали да четете, или на кой автор, всички видове книги, които са интересни, ще ви помогнат да починете от дълга разходка;
  • Запълване на време – ако ставате преди всички, или лягате след всички, най-доброто, което можете да направите, е да вземете четиво от някой завладяващ роман и да се потопите в неговия свят. Така ще запълните времето си с нещо приятно и интересно.

Книги от СиелаБез значение коя е вашата причина да си вземете нещо интересно за четене по време на път, определено няма да съжалявате.

Какъв жанр да изберем за почивка според Сиела

Когато отивате на почивка, е добре да си изберете отпускаща тематика, която да ви забавлява и разтоварва, споделят от Сиела. Тежките четива, които налагат повече размишления или събуждат важни житейски въпроси, е по-добре да оставате за вкъщи. 

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?