Home » БЪЛГАРИЯ » За пример! Бети и Ники от „Фермата“ даряват целият си хонорар от предаването!

За пример! Бети и Ники от „Фермата“ даряват целият си хонорар от предаването!

Дидо от бандата Д2, когато малцина познават и като Деян Каменов, грабна 100 бона като победител в четвъртият сезон на риалити формата „Фермата“, наречен „Съединение“.

Дидо спечели ФерматаВъв финала 35-годишният певец спечели конкуренцията с Ваня Стамболова, Роман Банев и Росица Йончева, както в битките, така и в зрителския вот, което беше напълно очаквано от всички.

Преди водещите Иван и Андрей да обявят кои двама финалисти ще отпаднат след първата част, менторите на Фермата: Съединение – Бети и Ники подариха на всички по една кошница с продукти и обявиха, че даряват хонорара си от риалити формата за благотворителност.

Бети и Ники ФерматаПредаването по бТВ за пореден път доказа, че е една от най-гледаните и градивни продукции в роден ефир, като сплоти българи и емигранти, а част от вторите дори решиха да останат в България, именно заради Фермата.

Никъде не се споменава точно колко е техният хонорар, но самата им постъпка е достойна за адмирации и показва, че не всичко е пари на този свят. / КОЧ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

3 comments

  1. Защо чак сега ги дават, а не ги дадоха от първия път, сега като са известни и по-богати, тогава се правим на ..

  2. Нали ги дават. Какво още. Вие какво сте дали до сега. Нима сте дали нещо. Не нали. А съдиите другите. Това какво е егоизмът.

Какво мислите?