Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Златка Райкова с царска погача за малкия Карен – ето го и него! (СНИМКИ)
Златка Райкова с царска погача за малкия Карен - ето го и него! (СНИМКИ)

Златка Райкова с царска погача за малкия Карен – ето го и него! (СНИМКИ)

Една от най-хубавите „бебешки“ традиции е питката за 40-тия ден на новороденото.

У нас в последните години се зароди традицията този интимен празник да се превръща в нещо като сватба или абитуриентски бал, особено сред известните личности.

Златка Райкова не направи изключение от това правило и също спази традицията. Има-няма 40 дни след раждането малкият се появи в мрежата на собствената си погача.

Майка му се бе отчела с декор в синьо и бяло и обкичен с множество слончета. Именно слонът бе основен символ на празненството и както подобава на значението му, явно обещава да донесе много щастие на детето.

Златка погача

Златка с малкия Карен

Златка Райкова представи и бебето, което бе наконтено в тъмносини панталонки и червена блузка и определено се похвали и с доста коса.

погача Карен

Карен погача

Ритуалът се прави известно време след появата на всяко бебе и традиционно събира отбор жени, които да го орисат с най-различни благопожелания.

В стори моделката разкри не само елементи от празненството, но и от продължението на празника.

Русата Златка

Златка и Карен

Заедно с Карен-старши тя позира, без да се притеснява от огромното си деколте. Бюстът ѝ буквално се излизва извън дрехата, но поначало няма кой да се стеснява от това. Двамата явно вечерят на някое елитно място и по доволните им лица може да се съди, че вечерта е минала успешно.

Така и Карен-младши се отчете със собствена погача и почерпка, след като допреди няколко години имахме честта да видим батко му. Бебето е втори син на Златка и също като Благойчо носи името на баща си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?