Новините на фокус
Home » СВЯТ » Знаете ли истинската възраст на Ендер от „Опасно изкушение“? Тя си каза
Знаете ли истинската възраст на Ендер от "Опасно изкушение"? Тя си каза

Знаете ли истинската възраст на Ендер от „Опасно изкушение“? Тя си каза

Шевал Сам се превърна в една от най-харесваните актрики не само в Турция, но и в България.

Покрай сериала „Опасно изкушение“, където играе Ендер, тя стана изключително популярна. Освен това Шевал Сам е и успешна певица. Разбира се, това я прави и доста богата. Тя разказа къде е празнувала рождения си ден.

Ето какво разказа:

„Реших да вляза в новата си възраст с 11 часа по-късно тази година, така или иначе ще платя като се върна ???? Дори реших да умра в деня на мъртвите и да дойда да се рестартирам. Много интересно да си на тази планета 50 години, като се замислиш.. горчива сладка любов моята история ❤️ най-голямата ми мечта през всичките тези години беше да отида в Мексико Деня на мъртвите.. В страната на моята принцеса???? Леле… тази година сбъднах мечтата си на половин сто години. Светът се променя ден след ден, трябва да пътуваш и да видиш. Мога да кажа, че имах най-хубавата ваканция в живота си.“

Това сподели щастливата рожденичка със милионите си почитатели в социалната мрежа. По всичко личи, че се забавлява от сърце, играе и пее по улиците заедно с останалите хора.

На таланта на турската звезда ще се насладят на живо и българските й почитатели. През декември Шевал Сам ще изнесе свой концерт в София. Пред медии тя сподели, че това е първо посещение в нашата страна. Много нейни и почитатели на турските сериали у нас нямат търпение да я видят на родна сцена и то точно преди Коледа.

Участието й в турската сага „Опасно изкушение“ й донесе световна слава и изстреля кариерата й и като певица на върха, пише Вихрогон.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?