Home » КЛЮКАРНИК » Знаменитият актьор Павел Поппандов за пръв път се изповядва пред публиката
Знаменитият актьор Павел Поппандов

Знаменитият актьор Павел Поппандов за пръв път се изповядва пред публиката

Знаменитият актьор Павел Поппандов за пръв път се изповядва пред публиката в сензационната книга „Значи съм живял. Автобиография“, която вече е на пазара във всички добри книжарници с логото на издателство „Милениум“, научи КОЧ.

В автобиографията си един от всенародните любимци, изиграл знакови роли в български филмови класики и театрални постановки, разкрива незабравими случки от снимачната площадка, както и любопитни моменти зад кулисите и зад кадър.

Книгата е посветена на всички големи личности, с които Поппандов се е срещал в богатата си професионална кариера – актьори, режисьори и сценаристи, драматурзи, сред коитоВалери Петров, Недялко Йорданов, Людмил Кирков, Методи Андонов, Велко Кънев, Тодор Колев, Кирил Господинов, Георги Калоянчев, Пепа Николова, та дори и световната киноикона Клаудия Кардинале, с която също е снимал…

Почитателите му ще научат интригуващи истории от снимачната площадка на „Оркестър без име“, „Васко да Гама от село Рупча“, „13-та годеница на принца“, „Равновесие“, „Щурец в ухото“, „Двойникът“, „Вчера“ и много, много други.

Знаменитият актьор Павел Поппандов

Как е създадена легендарната формация „Клуб НЛО“? Как са се развивали във времето отношенията между Павел Поппандов, Георги Мамалев и Велко Кънев? Как се роди легендарният „Трендафил Акациев“ и как Поппандов пое щафетата на героя от Тодор Колев?

„Значи съм живял“ дава неочаквани отговори на всички тези въпроси.

В изповедалния том Поппандов открехва завесата и на личния си живот, споделя спомени от детството и юношеството си, както и приключенията си като млад студент по актьорско майсторство, превърнал се в едно от знаковите лица от сцената и големия екран за поколения българи.

Премиерната автобиография, пропита с типичното чувство за хумор и самоирония на Павел Поппандов, е илюстрирана с богат снимков материал от неговия личен архив. Между страниците читателите ще открият и уникален QR код, който ще ги отведе до специално документално видео, показващо процеса по създаване на книгата.

„Значи съм живял”, е равносметката, която актьорът прави с помощта на журналиста Симо Русев. А в началото споделя колко важни са другите, за да живееш.

„Другите и публиката – тези две неща, те правят актьор, правят те Аз. И определят големината на буквите ти“, казва той.

Премиерната книга може да откриете още днес в книжарница „Милениум“ на столичната улица „Шишман“ 18, зад опашката на Коня.

Знаменитият актьор Павел Поппандов Знаменитият актьор Павел Поппандов Знаменитият актьор Павел Поппандов

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18 (зад опашката на Коня).

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?