Горещи новини

Зрителите ликуват! След 12 години в „Преди обед“ мамин Сашко каза край!

Зрителите ликуват! След 12 години в "Преди обед" мамин Сашко каза край!

След 12 години като част от „Преди обед“, дойде моментът да поема по нов път. И днес е последният ден в предаването ми като водещ.

Това каза тв водещият и актьор Александър Кадиев в началото на предаването по Би Ти Ви.

„Беше ми адски трудно да взема това решение, защото „Преди обед“ е много повече от предаване. Това е животът ми през последните 12 години. Тук се научих да ставам рано, но не и да идвам навреме. Двама неопитни зайци, каквито бяхме в началото с Деси, но с много хъс успяхме да станем добри водещи.

Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си, което не е малко“, каза водещият в емоционалната си реч.

Той благодари на телевизията и на Деси Стоянова за подкрепата, професионализма и любовта им. Кадиев не се сбогува с „Преди обед“, защото ще участва в предаването, само че като гост.

Кадиев каза, че на практика след 12 години ранно ставане всяка сутрин, това започнало да го изморява. Причината е, че той е актьор, играе в много постановки и непрекъснато пътува. Намерението да напусне се родило една ранна стурин в събота.

Актьорът се разплака в момента, в който заедно с екранната му партньорка Десислава Стоянова разтвориха албум с фотоси от различни моменти от предаването.

Докато е траело участието на Сашо Кадиев в предаването, на него в личен план са му се случили много неща, за които си припомни в ефир – загубил е баща си, родило му се дете, срещна нова любов.

„Стремял съм се да не бъда дребнав, да прощавам на хората, да си върша работата добре“, сподели Кадиев. Част от това е вследствие на стремежа му да следва съветите на баща си.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Зрителите ликуват! След 12 години в „Преди обед“ мамин Сашко каза край!"

Какво мислите?