Home » КЛЮКАРНИК » Зрителите на бунт срещу „Ергенът“, заради връщането на лиглата Айлин!
Зрителите на бунт срещу "Ергенът" заради връщането на лиглата Айлин!

Зрителите на бунт срещу „Ергенът“, заради връщането на лиглата Айлин!

Невиждан зрителски хейт получи Айлин Бобева, но и самият Евгени Генчев, след като се разбра, че другата седмица изгонената мома ще се завърне в имението.

Както видяхме в последния епизод на риалитито, ергенът не даде роза на туркинята, защото вижданията им за брака и бъдещето бяха коренно различни.

„Аз не си търся гадже тук, търся си съпруга и жена, която ще роди децата ми. Време ми е и го усещам“, каза й Генчев, а Айлин му отвърна, че нейното време още не е дошло. След което се опита да замаже положението с куп лиготии, мяукане и търкане на муцунката си в неговата.

Е, Евгени й показа пътя, а Бобева, както и всички останали момичета, останаха с отворени усти от шока. Само че… само че на момето й скимнало, че не ще да си ходи и решило да се върне (нещо, на което, по същата логика, имат право и всички останали напуснали имението преди нея).

Другата седмица Бобева пак се появява в имението, за ужас на Елена и зрителите, и за радост на приятелката си Валерия Георгиева. Оказа се, че наистина богат спонсор на Айлин е платил за връщането й в продукцията, където тя ще остане още седмица, преди да я натирят окончателно.

Зрителите обаче са бесни и много от тях заявиха, че няма да продължат да гледат това фиаско. Те изригнаха и срещу Айлин, но и срещу екипа на формата, който мери с двоен аршин и позволява на една лигла да си разиграва коня.

„Но и тоя Евгени, и той е един тъпанар. Иди ми-дойди ми, а уж сериозна жена си търсел“, коментират в нета.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?