Home » КЛЮКАРНИК » Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

“В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”.

Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който постигна масово одобрение с реакцията на събитията на в най-гледаното риалити в българския ефир.

Дори и бърз преглед на коментарите в страницата на предаването във Фейсбук ясно показват, че мнозинството от зрителите са на страната на Мартин Елвиса в предстоящия сблъсък между него и оцеляващата като по чудо Виолета.

Основният мотив за тази подкрепа, разбира се, е физическото състояние на финалистката. Влаченето на Виолета по арената вече дразни все повече зрители, които гледат предаването основно заради битките, а не заради интригите.

Обясненията на Вили, че всичко, което прави е за да може дъщеря ѝ Дени да стигне възможно най-близо до първото място, не се приемат за достоверни. От зрителските коментари личи, че хората виждат в нея една злобна жена, заради която “Игрите” се разделиха с доста достойни участници и участнички. Декларациите на Виолета от по-ранния етап на предаването, че целта ѝ е била женски финал, просто не звучат достоверно.

“Миналата година имаше повече жени на финала и нямаше проблеми с трасето нито една. Да си заминава”, отбелязва една от фенките на предаването.

Колкото до Мартин, неговата позиция на единак сред финалистите му носи силни симпатии сред зрителите. Обидите срещу него, които сипят Виолета и вече компрометиралия се Краси Дунев, само засилват съчувствието на хората към милионера.

“Мартин е наясно, че няма как да спечели, той просто се забавлява с комплексите на останалите”, отбелязва един от коментиращите. Други пък са категорични – ако може и двамата най-големи интриганти да си тръгнат заедно, ще е най-добре.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?