Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Зрители спират да гледат „Игри на волята“ след снощното издание
Зрители спират да гледат "Игри на волята" след снощното издание

Зрители спират да гледат „Игри на волята“ след снощното издание

Шампионката по калистеника Цвети Станева напусна “Игри на волята“ 5. Тя беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова.

22-годишната Цвети водеше през по-голяма част от времето, но Виолета се ползваше с предимство благодарение на своя съюзник Иван Рълев.

Зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство.

Той ще може да залага по време на днешната кастинг битка, в която претендент за сезон 6 на “Игри на волята“ ще се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4.

Отпадането на Цвети ще отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев. Зъботехникът обаче ще поеме голям риск днес и при грешен залог може да отслаби позициите на коалицията си.

„Спирам да го гледам, толкова нагласена работа, че то е очевадно вече. Лансира се злобата, арогантното и недостойно поведение!“, „Жалко за Цвети, харесвах я! Поне си тръгна с достойнство! Битката беше предначертана! Нямаше никакъв шанс срещу Виолета, особено с това огромно предимство! Досега не беше давано такова на никой от участниците в игрите! Явно е, че лансират тази Виолета! Победата й беше подарена! Факт!“, не крият разочарованието си зрители.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?