Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да…
Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да...
Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да...

Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да…

Януари месец е по-специален за певицата Ивана. Има два повода за празник – рождения си ден на 31-ви, както и подписването на договора с „Пайнер“. А тази година бележи професионален юбилей – цели 20 години на професионалната сцена.

По този повод звездата е решила да направи нещо грандиозно. Тя ще отпразнува юбилея си на сцената на пловдивски клуб, заедно със своя бенд ще пеят на живо за нейните най-верни почитатели. За да поздравят рожденичката и нейните специални гости, в Града под тепетата ще дойдат много звездни имена от българската музика, а едно от тях е Силвия Кацарова.

Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да...

 

Певицата на народа, както наричат Ивана, е подготвила и изненада за присъстващите на рождения й ден – нов, доста впечатляващ музикален проект, извън границите на поп-фолка.

Уви, мераците й за нещо иновативно удариха на камък. Почитателите на фолк музиката веднага скочиха срещу нея, че копира по-успешната си колежка Галена. На 21 януари изпълнителката на „Феноменален“ отпразнува своите 15 години на сцена с пищно парти в столичен клуб. И за пореден път тя задава тон на гилдията в коя посока да поемат след нея.

„Едва ли Ивана помни изобщо откога пее, но нали Галена празнува, дай сега всички да се изредят“, пишат в социалните мрежи възмутени почитатели. Каквото и да си говорим, едва ли ще има певица, която да може да надхвърли това, което направи Галена. А тя показа и истинско уважение към своя фенклуб, като им подари лимитирана серия календари.

Ивана си навлече гнева на Галена, защото иска да...

 

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?