Home » КЛЮКАРНИК » Ивет Лалова с шокиращо признание, вижте какво сподели
Ивет Лалова с шокиращо признание

Ивет Лалова с шокиращо признание, вижте какво сподели

Най-добрата българска лекоатлетка Ивет Лалова навърши 35 години и сподели, че е по-щастлива от всякога. Ивет използва социалните мрежи, за да благодари на всички свои почитатели за пожеланията послучай празника й, видя ko4.

“Щастлива съм, че мога да правя нещата, за които мечтая и работя! Благодаря на всички, които ме подкрепят и са част от живота ми!

Наздраве, за още една обиколка около слънцето, защото на 35 се чувствам по-добре от всякога!!!” – написа Ивет в профила си в Инстаграм.

Както знаем, Ивет е щастливо омъжена за своя колега, италианеца Симоне Колио, с когото са заедно вече десет години. Преди пет години двамата узакониха връзката си, като вдигнаха красива традиционна сватба в италианския град Риети.

През 2017-а, Ивет Лалова спечели приза на изданието “Жена на годината” на списание Грация в специалната категория “Послание във времето”. Тя бе избрана от читателите в онлайн гласуване.

Красивата спринтьорка споделя: “Майка ми първа ме учеше, че жената сама кове съдбата си и че няма невъзможни неща.”

Но макар да е отдадена на спортната си кариера, и суетата не й е чужда. Ивет Лалова казва, че се старае всеки ден да е красива за мъжа до себе си.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?