Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Иво Аръков втрещи с нова визия! В мрежата – приличаш на кон!
Иво Аръков втрещи с нова визия! В мрежата - приличаш на кон!

Иво Аръков втрещи с нова визия! В мрежата – приличаш на кон!

„Ама ако по намалиш зъбите ще си топ, че с тия си като кон“- пишат кибици в мрежата под новата снимка на Иво Аръков.

Той смая последователите в социалните мрежи, като за отрицателно време смени няколко визии. Подстригал косата си нула номер, с което си навлече куп подигравки. Новата прическа изобщо не му отива, подчертава огромните му зъби.

„Сменям стила! Коя визия ви допада най-много? Гласувайте от в коментар с 1 до 10, за да съм сигурен, че ще взема най-правилното решение!“, пък пише актьорът под серията от фотоси с различни прически.

Под снимките Аръков събира всякакви коментари – от обиди до похвали. Отбелязани бяха и стотици лайкове.

Иво Аръков с нова визия Актьорът си прави експерименти и иска да види кое как ще се възприеме от аудиторията. Най-вероятно говорим за нова роля, в която Аръков ще се въплъти. Предстои да разберем скоро.

От Ко4 припомняме, че съвсем наскоро Аръков пръсна 20 бона за новото си чене. След новата придобивка, Младен от „Съни Бийч“ се сдоби и с нов прякор – Благо Джизъса 2.

Фасетите на актьора наистина стоят като откраднати от Георгиев, който пръв си направи усмивката, която към момента е хит. Напоследък дори известните личности със здрави и хубави зъби си ги подменят с изкуствени.

Макар в личен план да му провървя и наскоро да стана татко, не може да се отрече, че в последно време удря на камък в служебен. Стана ясно, че е изгубил и работата си при Радост Драганова в „Животът по действителен случай“. Мястото му там вече е заето от по-младия Филип Буков, който се очертава като новото любимо момче в bTV.

Източник: blitz.bg

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?