Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Иво Сиромахов: Мястото на мишките е под шкафа, а не в парламента!
Иво Сиромахов: Мястото на мишките е под шкафа а не в парламента!

Иво Сиромахов: Мястото на мишките е под шкафа, а не в парламента!

Така откри първото предаване за седмицата водещият Иво Сиромахов:

Вчера лидерът на партия „Възраждане”, направи поредното си изявление, с което се опитва да насъска едни българи, срещу други българи. Този самозабравил се уж народен представител, си позволи да нарече българските граждани с епитети като: „античовешка сган” и „уродлива измет”!

Нещо повече, той обеща на своите радикални фенове тази сган и измет да бъде унищожена!

В своите сънища този човек си мечтае сигурно за нов народен съд! За нов лагер в Белене! В тези сънища той сигурно посочва лично кой да бъде изпратен на смърт.

По-лошото е друго, че на никого не му дреме! Един народен представител постоянно призовава към насилие и всички си трайкат! Няма прокуратура, която да се самосезира, няма полиция!

Всъщност полиция има, тя стои тихичко отстрани и гледа как насъсканите от него агитки спират прожекции на филмиЧ Вече и полицаите ги е страх да не си изядат боя! Или пък ги е страх да не попаднат в неговия списък за народния съд?!

Знам само, че полицията изглежда позорно в тези сценки! С изключение на двама-трима политици партиите също си мълчат!

Явно така смятат, че със своето ,мълчание могат да откраднат някой друг пропутински глас в своя полза! Недейте да мишкувате! Мястото на мишките е под шкафа, а не в парламента!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?