Горещи новини

ИГРИ НА ВОЛЯТА 5: Мартин и Денислава двойка?! Как ще реагира мама Виолета?

ИГРИ НА ВОЛЯТА 5: Мартин и Денислава двойка?! Как ще реагира мама Виолета?

Въпреки, че вече е в друго племе – на Гладиаторите – Виолета от „Игри на волята 5“ не спира да мрази мъжете. И най-вече един конкретен – бившият си съплеменик Мартин, с който минаха на открита вражда, а след това той лично изпрати Виолета на реката.

Виолета не спира да подценява Мартин и цел номер едно е да го отстрани от играта. Той пък я обяви за „заразно зло“.

В същото време обаче Мартин има коренно различно мнение за дъщерята на Виолета – Денислава. И чувствата им са взаимни. След като прекара само ден с дъщеря си в племето на Старейшините, Виолета не успя да я настрои достатъчно добре срещу Мартин. В хода на играта Денислава и Мартин се сприятелиха и открива взаимно позитивни качества един в друг. Доката мама Вили бе на заточение в Чистилището.

След дългата разсяла с щерка си, Виолета не бе забравила стария си враг Мартин и продължи да бълва злоба срещу него. Тогава обаче получи звучен шамар от дъщеря си Дени. Денислава директно й каза, че с Мартин се разбират много добре и са в приятелски отношения. „Аз играя с него“ – каза й директно Денислава. Това беше тотален шок за „заразното зло“.

Виолета обаче отново не получи шанс да обърне мнението на дъщеря си за Мартин, тъй като бе пратена на Дивата река при племето на Гладиаторите.

Зрителите на популярното риалити изригнаха от недоволни коментари срещу Виолета. А някои дори открито започнаха да пожелават на „американката“ именно Мартин да й стане зет.

-То горе има един дето гледа. Ще и натресе Марто за зет.

-На тая отровна гъба Виолета, дъщеря ѝ зет да ѝ доведе. И той Мартин да се казва!

– Виолета ще го костарира – опасява се друг коментатор.

Зрителите не могат да повярват, че именно амбициозната и агресивна в действията си Виолета е възпитала принципната и добродушна Денислава:

– Тази все едно не е майка на Денислава ???? Два различни човека..

-Тези схемаджийства с олицетворение на цялата ни Държава , за това сме последни в Европа по всички показатели

– Това, че в реалния живот си намразила мъжете си личи и тук, само е кофти, че дъщеря ти ти се води по акъла и мисленето….

Мартин и Денислава продължават да играят заедно и да си прекарват приятно, въпреки, че мама Вили вече е в играта – макар и на разстояние.

Дали ще се сбъднат „клетвите“ на зрителите? Малко вероятно е….но би било забавно. Животът често си прави шеги именно с това, на което най-силно се съпротивляваме.

Като същинска усойница Виолета от „Игри на волята 5“ започна да се омотава около новите си съплеменици на племето Гладиатори.

Само ден, след като преспа на Дивата река, рано-рано Виолета събра жените от племето и започна да налага коалиция. Първа захапа въдицата Мудева, която след като изгуби Румен Радев, а доверената й Оряшкова премина в другия лагер, вече им е намерила заместител в лицето на устатата Виолета.

Тихата Теодора както винаги слуша и не показва емоции. Цвети пък изпорти момичетата на момчетата от племето, с които довчера се разбираше да си пазят гърба.

Не може да дойде днес и веднага да започне да се разпорежда и да прави коалиции – смята Цвети.

Твоят коментар

Be the first to comment on "ИГРИ НА ВОЛЯТА 5: Мартин и Денислава двойка?! Как ще реагира мама Виолета?"

Какво мислите?