Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Изберете ТАРО карта и разкрийте какво ви е подготвила Съдбата през следващите 3 дни:
Изберете ТАРО карта и разкрийте какво ви е подготвила Съдбата през следващите 3 дни:

Изберете ТАРО карта и разкрийте какво ви е подготвила Съдбата през следващите 3 дни:

Кармата е законът за причината и следствието, който действа в живота ни.

Всяко наше действие има последствия, които могат да бъдат положителни или отрицателни. Кармата влияе и върху нашата съдба, тоест какво ще преживеем в бъдеще.

За да разберете каква карма и съдба ви очакват през следващите три дни, изберете една от четирите карти и прочетете нейното значение по-долу.

Карта свещ

Ако сте избрали тази карта, значи ви очакват светли и радостни дни. Ще се радвате на живота, общуването с любимите хора и новите запознанства. Кармата ви е благоприятна и привличате положителна енергия към себе си. Може да разрешите важен проблем или да получите приятна изненада. Съдбата ти се усмихва и ти се чувстваш щастлив.

Карта „Монета“

Ако сте избрали тази карта, значи ви очакват загадъчни и двусмислени дни. Ще изпитате различни емоции, от радост до тъга. Вашата карма е нестабилна и сте повлияни от другите. Може да се натъкнете на мистерия или скрита истина. Съдбата ви е мистериозна и се чувствате заинтригувани.

Карта меч

Ако сте избрали тази карта, тогава ви очакват светли и надеждни дни. Ще повярвате в себе си, в мечтите и възможностите си. Вашата карма е благоприятна и получавате подкрепа от Вселената. Може да изпълните някои свои желания или да постигнете успех в нещо. Съдбата ви благославя и се чувствате уверени.

Слънчева карта

Ако сте избрали тази карта, значи ви очакват трудни и изпитателни дни. Ще се сблъскате с проблеми, конфликти и промяна. Кармата ви е неблагоприятна и сте под натиск на обстоятелствата. Може да загубите нещо ценно или да преживеете криза в нещо. Съдбата ви подлага на изпитание и се чувствате стресирани.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?