Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Извадиха автомобили от морето край Царево. Читател: Това не е всичко
Извадиха автомобили от морето край Царево. Читател: Това не е всичко

Извадиха автомобили от морето край Царево. Читател: Това не е всичко

За унищожени коли и каравани сигнализира на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш редовен читател. Човекът в момента се намира на къмпинг „Арапя“ и от думите му става ясно, че в морето има още автомобили.

От Кризисния щаб в Царево апелираха по-рано през деня всички желаещи да помогнат с доброволен труд и материални дарения да се обръщат към тях за съгласуване на дейностите със специализиралите служби и организации на телефон 05 90 5 5018

Извършват се отводнителни дейности в цялата община. Изваждат се автомобили от водата на плаж „Арапя“. Предстои изваждане на много животни и газови бутилки от морето. Към момента няма бедстващи хора.

След поредното заседание на щаба е взето решение да се отмени Рибен фест, който трябваше да се състои на 09.09.2023 г. Отменени са и всички събития от културния календар на община Царево.

Отворен е обходен път до Варвара, Ахтопол, Синеморец и Резово. Мостът при Синеморец е проходим за високопроходими автомобили. Затворен е пътят до Фазаново – работи се за отваряне и стабилизиране на моста. Проходими са пътищата до другите населени места в общината.

 

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?