Home » ЗДРАВЕ » Известната билкарка Катя Иванова сподели рецептата за чай, който убива рака
Katq Ivanova chai sreshtu rak

Известната билкарка Катя Иванова сподели рецептата за чай, който убива рака

Българка твърди, че убива рака с помощта на билков чай, който за хиляди хора по света се оказал вълшебен.

Катя Иванова вече 53 години помага на нуждаещи се с помощта на билколечението. Противотуморният чай е последната създадена рецепта от знаковата за Горна Оряховица фармацевтка.

Решила да направи билковата смес, защото в последните години броят на онкологично болните, дошли да търсят лек в дрогерията й, рязко се увеличил. Славата на чудодейния цяр бързо се разнесла и днес за него има клиенти от цял свят.

По думите й за рецептата са идвали хора от Ямайка, Германия, Холандия, Канада, Турция и т. н. Твърди, че за да подейства, тези, които го пият, следва да са постоянни и да вярват в добрия изход от терапията.

Нейният чай съдържа пет билки – глухарче, невен, равнец, черен оман и котешка стъпка.

„Чаят действа като имуностимулиращо средство, тоест провокира организма сам да се пребори с болестта. Единственият недостатък е, че ефектът идва много бавно. Изисква се постоянство, а времето, за което ще подейства, е индивидуално и зависи от всеки човек. Имала съм случаи на пациенти – млади, оперирани, но починаха, защото нямаше време да подейства, но има такива, които шест години след операцията са здрави, идват усмихнати и всичко им е наред“, уточни фитотерапевтката.

Освен чая опитната аптекарка борави с още 135 рецепти и над 3000 лечебни растения. За всяка болка има билка, гласи народната медицина, а в това е твърдо убедена и Катя. Знанията й са енциклопедични и подкрепени със солидно образование.

Заради отдадената си работа Катя е получила многобройни награди, сред които за принос в здравеопазването на община Горна Оряховица, почетен знак „Кристално хаванче” на Националното сдружение на бакалавър фармацевтите, диплома от Шестия конгрес по психотроника в Загреб и т.н. Включена е в Енциклопедия на известните българи, а интересът й към билките е наследен от прапрадядо й Начо Начев.

Източник: bgnow

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?