Home » КЛЮКАРНИК » Изгонената Барбара: Явно Алек харесва по-възрастни жени
Izgonenata Barbara: Alek haresva po vuzrastni jeni

Изгонената Барбара: Явно Алек харесва по-възрастни жени

Във вчерашния епизод на „Ергенът“ една от участничките остана без роза. А избора на Алек кой да бъде това беше напълно неочакван за зрителите.

След романтичната среща на Алек с Йоана, другите участнички успяха да се вредят за неговото внимание чак на Церемонията по връчването на рози. Състезателката по борба – Барбара бе тази, която остана без роза и напусна надпреварата.

„Явно Алек си харесва по-възрастни жени. Явно той не ме е усетил достатъчно, за да остана и да му докажа, че мога да спечеля неговото сърце. Не мисля, че съм направила някаква грешка.“, каза Барбара. Тя разказа, че е имала интерес към него и го е канила на срещи почти на всички коктейли.

„Явно просто не ме е усетил като човека“ – е заключението на Барбара.

Барбара Иванова е от град Кюстендил. Собственик е на салон за красота. Обича да се глези, обожава да пазарува, влюбена е в лукса и не се срамува от това. За да подсигури високия си стандарт, тя работи на няколко места – през деня прави маникюри, през нощта е барманка в дискотека, а освен всичко е и състезател и треньор по борба.

Тренирала е художествена гимнастика и борба. Само след четири месеца усилени тренировки става вицешампион на България на Републиканското първенство по борба.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?