Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Изгоненият от „Адската кухня“ Венелин: Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи
Изгоненият от "Адската кухня" Венелин: Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи

Изгоненият от „Адската кухня“ Венелин: Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи

Венелин от Бургас, който живее в Англия, беше един от най-интересните и запомнящи се участници в Хелс Китчън в този сезон.

С предимствата и слабостите си, той при всички случаи ще остане в съзнанието на зрителите като най-голямата жертва на униженията, които раздава шеф Ангелов.

По ирония на съдбата, именно среща с кулинарния майстор в друго предаване и в друга телевизия, става вдъхновение за Венелин да се амбицира да влезе в кухнята и да търси там призванието си.

Бургазлията обаче вече е част от историята на Кухнята на ада и след изгонването си е пак във Великобритания.

Този сезон шеф Виктор Ангелов подложи почитателя си на отвратително унижение, като му изля соса на главата пред очите на огромната аудитория на предаването.

„Рухнах!“, така описа с една дума усещането от гаврата Венелин в онлайн интервю по Нова телевизия.

Той премълча дали след унижението шеф Ангелов все още остава авторитет за него.

Българинът обаче призна, че е участвал в приготвянето на тристепенно меню за Гордън Рамзи, създателят на формата Хелс Китчън и това е минало далеч по-добре.

„Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи“, каза в ефир българинът, който след поредния горчив урок смята да се завърне като професионалист в кухнята. Венелин разказа, че има пълната подкрепа на семейството си, които знаят, че за него участието в Хелс Китчън е било много важно и емоционално.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?