Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Излагация! Лъснаха нова порция срамни тайни на Златка, Благо беснее
Лъснаха нова порция срамни тайни на Златка

Излагация! Лъснаха нова порция срамни тайни на Златка, Благо беснее

Преди няколко дни ексфутболистът Благой Георгиев заяви, че ще стартира дела на всички, които се опитват да петнят неговото име и това на Златка, разбра КОЧ.

Според него той и Райкова са станали обект на обиди и клевети и ще вземат мерки срещу лицата, които ги разпространяват, тъй като е „човек, който държи на честта, семейството и достойнството си“.

Жалко е някой, който е създал и развалил цели две семейства (с Христина Витанова и децата им Йоана и Давид + с Есмер и синът им Елай), да говори за думи като „чест“, „достойнство“ и „семейство“. Особено когато сам е обидил себе си и близките си с изречението, насочено към майката на децата му, при това в национален ефир – „ще й изкъртя муцуната“.

На всички стана ясно, че Златка го е подкокоросала да напише дългия роман срещу жълтите медии, тъй като Благой, както разбрахме от „Биг Брадър“ не е обидчив, но тя се засяга, и то доста, на всичко казано по неин адрес, което не й хареса!

Чашата на Златка е преляла, когато нейният сводник от миналото призна, че й е бил такъв и че тя е била най-оборотното му момиче. В опита си Благо да я защити чрез словоизлиянията си в социалните мрежи обаче, доведе до коментар от потребител, който твърди, че не само я е „минал“, ами в действието са се включили и други лица.

„ДЖИЗЪС, ще ме съдиш ли че през 2009 година пръснах халката на Злати? 5 часа генг бенг в РИУ Правец…“, написа Николай Иванов.

Друг коментар гласи:

„Значи 2008 година Златка прави секс в ефир. Ако човек сам не брани достойнството си и не уважава себе си, няма кой да го направи вместо него. Сега 10 години по-късно тя иска да се покаже като дама?!?!? Истинските дами уважаващи себе си не правят това в национален ефир!!!“.

Трети добавя, че Златка за 10 години изобщо не се е променила.

„На всеки изневерява, цяла България разбра, но тя се уважава и продължава да се надува. Сгоди се в капките и изневери на същото място на годеника си. Нагла – има очи да казва на Боби „Аз съм дама, ти трябва да ми запазиш достойнството“.

Сама не може, другите вика на помощ. Нито той, нито Никита са и виновни, че изневерява. А Благо като е толкова вярващ и държи на семейството си, защо заряза първата си жена бременна?! Другите грозни постъпки, известни му, се знаят.. На приятелството много държи и хоп – с на приятеля си жената, малко след раздялата им… много добро предателство..И се има за мъжкар ?!!“, пише друга потребителка.

Друго мнение гласи, че съдът е за слабите и ако Джизъса е бил толкова велик, е щял да брани достойнства вътре в къщата на „Биг Брадър“, а не да си трае, бърка в г*за и да го прави само когато Златка тропне с крак.

„Благо, жалък си“, изрече друга дама.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*