Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Излезе наяве! Ето коя е най-голямата любов на Веселеин Маринов
най-голямата любов на Веселеин Маринов

Излезе наяве! Ето коя е най-голямата любов на Веселеин Маринов

Френският президент Еманюел Макрон очевидно не е единственият мъж, който се е влюбил в учителката си, научи ko4

Оказва се, че нашият бард Веселин Маринов също изпитвал любовни трепети към своя преподавателка.

За разлика от Макрон обаче любовта на певеца към учителката му по литература е само платонична и не завършва с брак.

„Преди много години за пръв път усетих чувството за интимност и личната потребност да кажа на жена, че я харесвам, макар тя да бе по-голяма от мен. Тя беше моя учителка по литература. Аз бях в шести клас, а тя беше една хубава млада жена, току-що завършила“, неочаквано се изповяда публично Веско Маринов преди дни в предаването „БНТ на 60“.

Естрадният трубадур от Полски Тръмбеш не разкри повече интимни подробности от детството си, но от думите му стана ясно, че той дълго време си е падал по своята учителка и явно тайно се е надявал тя да го направи мъж.

След първото любовно разочарование в живота на романтичния певец ще последват и други. Когато той влиза в казармата приятелката му Светлана го изоставя и се омъжва за друг. Няколко години Веско ближе рани, докато намери поредната си голяма любов – бившата си съпруга Мария. Двамата се запознават през 1983 г. Младият изпълнител бил втора година в Консерваторията, а дамата била манекенка. Три години след първата си среща те се оженили. През 1988 г. се ражда дъщеря им Йоана.

В крайна сметка Мария, която работеше като главен експерт в Дирекция „Протокол“ в Администрацията на президента, се озова в обятията на друг мъж. След 22-годишен брак двамата се разделиха през 2005 г. Нееднократно в свои интервюта бардът е намеквал за огорчението си от първата си жена.

След 2 години Веселин Маринов среща втората си съпруга – Цветанка, с която живее щастливо няколко години. След като я хванал в изневяра олаче, певецът й съобщил, че иска развод. На свой ред тя обвини певеца, че така и не приел двете й деца от предишния й брак и се държал хладно с тях. Веселин и Цветанка се разделиха официално през 2012 г.

Последната дама на сърцето му бе доста по-младата сервитьорка от Добрич Веселина Пеева. Според слуховете обаче двамата са сложили край на отношенията си през лятото на миналата година.

Брадва

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?