Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Изпитана система, която разбива джакпотите на ТОТОТО! Вижте как да си гарантирате сигурна печалба!
Изпитана система която разбива джакпотите на ТОТОТО! Вижте как да си гарантирате сигурна печалба!

Изпитана система, която разбива джакпотите на ТОТОТО! Вижте как да си гарантирате сигурна печалба!

Коя е най-добрата комбинация за тото милионите? Изпробваната, ще отговорят лаици.

Ко4 се добра до номера на най-печелившата система за комбиниране на числа в игрите на СПОРТ ТОТО. Според запознати комбинация № 139, по-известна като „вълчи капан“ сред тото маниаците, носи сигурни печалби.

Системата „вълчи капан“ вече е печелила джакпота в най-тачената числова игра на Български спортен тотализатор – „Тото 2 – 6 от 49“. Система № 139 е с 5 твърди числа, които се комбинират с останалите 44 и съответно включва 44 комбинации.

Печалбите, ако се познаят дори и само две от твърдите числа, са много по-големи, отколкото при пускането на обикновена квитанция.

Ако се улучат две от твърдите числа, се гарантира изплащането на 4 тройки. При познаване на 3 числа – 3 четворки и 41 тройки, при 4 уцелени – тотото плаща 2 петици и 42 четворки.

Именно с „вълчи капан“ и с числата на касиерката на СПОРТ ТОТО Василка Христоскова от Велинград един късметлия печели джакпота в 6 от 49 преди години. Любопитен факт е, че самият щастливец не разбира веднага, че печели.

При проверката във фиша си той вижда попълнени само 5 числа и тръгва да търси Василка за обяснение къде му е шестото. По ирония на съдбата, освен, че попълва кадемлийския фиш, находчивата касиерка от Велинград му носи и благата вест за печалба. От този тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ заради това, че е ползвал „вълчи капан“, освен шестицата, късметлията отнася и 43 петици.

Така че всеки, който иска да си опита късмета с тази или друга система за комбиниране, може да го направи още днес.

Общата сума на джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО ще мине 6 100 000 лв. В „Тото 2 – 6 от 49“ натрупаните средства достигат 2 450 000 лв., а в „Тото 2 – 6 от 42“ – 400 000 лв. В „Тото 2 – Зодиак“ печалбите са до 3 000 000 лв., а в „Тото Джокер“ – 30 000 лв.

Източник: ТРГ

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?