Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Изпитани методи през годините: Ето какво да направите, за да привлечете парите и късмета в дома си!
Изпитани методи през годините: Ето какво да направите за да привлечете парите и късмета в дома си!

Изпитани методи през годините: Ето какво да направите, за да привлечете парите и късмета в дома си!

Нашата нация е съкровищница от вярвания за най-лесния начин за привличане на щастие и богатство в живота. Независимо дали искате любов или повече пари, нашите древни са знаели как да внесат тази енергия в къщата и живота ви.

Сега от Ко4 ще ви разкрием какво трябва да направите, за да ги призовете и да прогоните неприятностите от дома си.

За да може късметът да посети къщата, дръжте чужда монета в дома си като талисман, но само в сребро. Ако искате всичко да върви като по часовник, изчакайте новолунието и разместете мебелите из дома си.

Когато не доядете парче хляб, никога не го изхвърляйте, ако не искате да загубите щастието си. Парчетата хляб, дори гнили и изсъхнали, не трябва да се изхвърлят, в противен случай богатството ще напусне къщата. По-добре е да  нахраните с тях животни или птици.

Изглежда, че късметът ви е напуснал – трябва да изсипете сол върху всички первази в къщата.

И нека лежи, докато щастието се върне. След това ще трябва да измиете солта (не трябва да я докосвате с ръце), да я поставите в торба и да я отнесете далеч от къщата, където ще я заровите.

Ако се спънете в десния си крак, това означава, че бедата е близо. За да избегнете това, трябва да стъпите три пъти с десния си крак, а ако се спънете в левия крак, това обещава късмет.

Паричният късмет те е напуснал – сложи малко количество мъх под килима в къщата си и парите ще започнат да идват.

Вземането и даването назаем, както и броенето на пари е възможно само до обяд. Ако го правиш вечерта, значи няма да имаш пари.

И когато слънцето залезе, не се препоръчва да прехвърляте пари от ръка на ръка, в противен случай можете да станете по-бедни. По-добре е да поставите парите на масата или дори да ги хвърлите на пода, така че този, на когото ги давате, да ги вземе.

Не трябва да слагате ключове или шапка на масата или да седите на масата – това предвещава бедност.

Всеки знае, че счупеното огледало не предвещава нищо добро. Когато се счупи, за да избегнете проблеми, измийте частите му с вода и ги заровете в земята. Ако в стаята, където виси огледалото, някой е бил зле от дълго време, или са се скарали там, или са се случили някакви проблеми, огледалото трябва да се избърше със светена вода.

Ножът никога не се оставя забит в хляба, ако не искате да познавате бедността, глада и недоимъка.

Известно е, че никога не се дава последната банкнота от портфейла… И когато давате пари на бедните, това не трябва да е рестото, което сте получили при покупките в магазина. Иначе може да се окажете в бедност.

Когато за първи път купувате или получавате нов портфейл, поставете скъпи златни бижута там за известно време. Тогава ще дойдат богатство и големи пари.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?