Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Изплува мръсна и грозна тайна от миналото на Кулагин
Изплува мръсна и грозна тайна от миналото на Кулагин
Изплува мръсна и грозна тайна от миналото на Кулагин

Изплува мръсна и грозна тайна от миналото на Кулагин

Гримьорът бил съден за кражба на козметика за 2000 лева

Тъмно криминално минало крие скандалният гримьор Валентин Кулагин. Макар да си придава вид на представител на висшето общество, той е съден като крадец, пише в. „Уикенд“. Титулуваният като гримьор на звездите джендър крадял козметика от скъпи магазини и дори е залавян в крачка.

Срамната случка е от преди няколко години, когато нежният брадър нямал пукната стотинка, но пък бил зареден с големи мечти и амбиции. Понеже искал да пробие сред звездите, му трябвало гримьорско куфарче, пълно с качествена луксозна козметика. Подобна придобивка обаче струва над 2000 лева, и то в най-базовия си вариант.

Кулагин по онова време не разполагал с подобен капитал. Затова решил да открадне това, което му е нужно. За негова изненада се оказало, че в магазина не били толкова заблудени и го хванали на местопрестъплението.

Срещу нахакания гримьор било заведено дело, което приключило с тлъста глоба и забрана да доближава магазините от веригата. Запознати разказват, че преди да го хванат, той извършил успешно серия от кражби и въпреки всичко успял да отмъкне червила, пудри и сенки за очи за стотици левове под носа на продавачките. И така с набавените артикули стартирал бизнеса си.

В крайна сметка винаги е постигал целите си… Дори психолозите на „ВИП Брадър“ са го ценили като „най-големия алфа мъжкар“. Невероятно, но факт…
Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?