Новините на фокус
Home » KO4 STORY » ИЗПОВЕД! Задържаната с кокаин Диона: Плаках цяла нощ на пода в килията
ИЗПОВЕД! Задържаната с кокаин Диона: Плаках цяла нощ на пода в килията

ИЗПОВЕД! Задържаната с кокаин Диона: Плаках цяла нощ на пода в килията

Не съм карала дрогирана, пих лекарства за грип, тестът ще го докаже, категорична е певицата

„В ареста беше ужасно! Цяла нощ лежах на пода на килията и плачех.“

Това изповяда пред „България Днес“ фолкдивата Диона. В малките часове на сряда изпълнителката е спряна за проверка от униформените на бул. „България“. Певицата се е запътила към дома си, но малко преди него вижда полицейската палка, която я кара да отбие.

Диона е подложена на полеви тест за наркотици, който излиза положителен за наличието на кокаин. Певицата веднага е закарана в ареста, където прекарва почти 24 часа, преди да бъде пусната под гаранция от 5000 лв.

„Не искам да се връщам към нощта в килията. Бях сама и много уплашена, стресирана. Нямах и телефон да се свържа с близките си. Миризмата беше ужасна! Не знаех какво се случва. Очите ми видяха ужасни хора в ареста – неадекватни, грозни гледки. Това е може би най-тежката нощ в живота ми. Не пожелавам на никога да изпита това, което преживях аз. Изумена съм как гаранцията, за която съм пусната, е рекордно висока – 5 бона“, довери още Диона.

Певицата е категорична, че не е шофирала под въздействието на наркотици. Според Диона полевият тест отчита наличието на кокаин в кръвта заради употребата на лекарства против грип. Певицата изпива няколко нурофена, защото цял ден преди това снима клип по оскъдно облекло, а температурите са минусови.

„Справедливостта ще възтържествува скоро, когато излязат резултатите от пробата – категорична е Диона пред „България Днес“. – Оказва се, че тези хапчета, които съм пила, за да не се разболея, съдържат субстанции, които излизат при тест за наркотици. Консултирах се с лекари и хора, които са имали същия проблем като мен. Сама предложих да бъда тествана за наркотици. Ако съм взимала, дали щях да го направя? Никога не бих се качила зад волана пияна или дрогирана! Може да съм скандална във външния си вид, но никога не бих погазила закона. Дори когато изпия една глътка вино, си поръчвам такси. С полицаи не съм се карала, както се твърди. Всичко мина много цивилизовано. Дори ме разпознаха. Чух ги да си говорят дали съм аз“, каза още Диона.

Най-голям шок изживява майката на певицата. Родителката на чалга фурията разбира за задържането на дъщеря си от новините. Опитва да се свърже с певицата си, но разбираемо, не получава отговор часове наред.

„Имах куп пропуснати повиквания. Майка ми беше много зле. Не може да си представите какъв шок е изживяла“, споделя още Диона.

Певицата е категорична, че случката сериозно ще навреди на имиджа й.

„Сега съм заклеймена като престъпничка. Дълго време ще отнеме да си изчистя името, дори и след като излязат официалните резултати“, каза още Диона, която получава множество съобщения в знак на подкрепа от колежки.

Певицата добави, че с радост би се включила в кампания против наркотиците. И е готова да бъде дори лице на подобно нещо.

„Наясно съм до какви последствия може да се стигне, ако се качиш зад волана дрогиран. Затова никога не го правя“, завърши Диона.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?