Новините на фокус
Home » KO4 STORY » ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора
ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история сравни се с Дебора

ИЗПОВЕД! Маги разтърси Ергенът и сподели тежката си история, сравни се с Дебора

Ергенката Магдалена Томова разкри пред Алек тежката драма, през която е минала на младини. Преди 16 години красавицата, която е родом от Варна, се мести да живее в София при леля.

 „Историята ми наистина е доста тежка и неприятна за мен и за семейството ми. Идването ми в София не е свързано с приятна история. Свързана е с първата ми любов. Бях на 18, когато я срещнах и се влюбих много сериозно. Той ми беше вселената.

Бяхме две години заедно, докато в един момент всъщност не осъзнах, че това не е човекът за мен. Той изключително много се промени. Дойде моментът, в който да си кажа, че трябва да се разделим и да сложа край“ – започна разказа си тя.

– „Това е крайното и негативното обсебване. Като се преместих успях да се откъсна, успяхме да намерим хора, които да ни помогнат. Нещо, което е страшно всъщност, и то продължава да се случва.“

Маги дори намери връзка на историята си с тази на Дебора от Стара Загора, за която преди няколко месеца стана ясно, че има 400 шева след насилие от приятеля й.

Междувременно Памела получи слънчев удар по време на плажното парти организирано от Алек. По препоръка на лекарите, тя трябваше да се върне в имението. Алек покани нея, Мария, Виктория, Магдалена, Христиана, Теа, Надежда и Киара за групова среща на брега на морето, с цел да го видят в различна светлина.

Ергенът свали ризата си и дамите бяха удивени.

„Господи, припадам! Тази гледка си заслужаваше всичките мъки“ възкликна Теа. Останалите момичета продължиха с игрите и първата дама, която Алек покани за разговор бе Виктория, която накрая получи и розата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?