Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » „Използвам тази маска за лице от 12-годишна – правя я от 4 съставки“: Супермодел на 67 има перфектна кожа, това е нейната тайна
"Използвам тази маска за лице от 12-годишна - правя я от 4 съставки": Супермодел на 67 има перфектна кожа, това е нейната тайна

„Използвам тази маска за лице от 12-годишна – правя я от 4 съставки“: Супермодел на 67 има перфектна кожа, това е нейната тайна

Иман беше един от най-добрите супермодели на всички времена, висока, слаба, с прекрасна енергия и винаги с безупречна кожа на лицето.

За тази 67-годишна жена генетиката определено играе много в нейна полза, като се има предвид, че изглежда поне с 15 години по-млада, но тя самата е полагала много усилия, за да изглежда по този начин.

Иман супермодел

Иман, която е родена в Сомалия, казва, че една от нейните най-големи тайни за красива и здрава кожа е куркумата.

Красивата манекенка всеки ден пие еликсир от куркума и джинджифил, след което слага на лицето си домашно приготвена маска от натурални съставки, която съдържа и тази мощна подправка.

корен куркума

„Това е тайната за красота, която използвам от 12-годишна, която научих в Сомалия. Там ни учат от малки, че кожата, която поддържате в 20-те си години, е тази, която наследявате на 60-те и 70-те години. Трябва да се грижите за кожата си, независимо на колко години сте. Това е инвестиция в себе си“, каза Иман пред Vogue.

Тя разкри и рецептата за споменатата маска – проста, евтина и лесно можете да я изпробвате.

Смесете две лъжици брашно, две лъжици мляко, една лъжица куркума на прах и малко мед. Когато получите компактна смес, нанесете я равномерно с пръсти, след което завършете грижата с нанасяне на маската за интензивна хидратация.

маска с куркума

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?