Горещи новини

„Изтънели устни, увиснало лице“: Анджелина Джоли е загубила легендарната си красота! (СНИМКИ)

„Изтънели устни увиснало лице“: Анджелина Джоли е загубила легендарната си красота! (СНИМКИ)

Анджелина Джоли е считана за една от първите красавици на планетата от самото начало на кариерата си.

Милиони мъже мечтаеха за съблазнителна актриса, а момичетата се възхищаваха и завиждаха на външния й вид. В козметологията и пластичната хирургия дори се появиха термините „ъгли на Джоли“, „скули на Джоли“ и „устни на Джоли“ – хиляди клиентки идваха при лекарите, искайки да доближат лицето си до това на своя идеал. А именно Анджелина беше смятана за идеала.

Но с годините актрисата започва да губи чара си. Разбира се, спусъкът беше разводът с Брад Пит. Звездата престана да прилича на себе си: изпадна в депресия, почти спря да яде и отслабна почти до критично състояние.

Сега, що се отнася до фигурата, актрисата е почти във форма. Да, много е слаба – според мнозина дори прекалено. Но плашещата слабост отдавна е отминала.

Но що се отнася до лицето, Анджелина бързо започна да губи красота. На червения килим, благодарение на гримьорите, тя все още изглежда безупречно. Но в обикновения живот нещата са много по-тъжни.

Онзи ден папараците заснеха Джоли на разходка с осиновената й дъщеря Захара. Звездната майка не изглеждаше по най-добрия начин. Плътните съблазнителни устни са станали много по-тънки, а някога перфектният овал на лицето е „пропълзял“ надолу.

Анджи устни

Анджи и Захара

Анджелина Джоли

Снимка
Legion Media

„Това, което й се е случило е, че тя някак рязко е погрозняла“

„Някои звезди изглеждат по-млади от нея дори на 50“

„Изглежда, че лошият й нрав се отразява на лицето й“, — започнаха да пишат коментатори под новите снимки на актрисата.

Да, мнозина са сигурни, че причината за такива промени не е само възрастта. И дори не това, че Анджелина първо отслабна драстично, след което отново се възстанови. А… в нейния характер.

„На 20 години имате лицето, което природата ви е дала; на 30 имате лицето, което животът е създал за вас; и на 50 имате лицето, което заслужавате “, много интернет потребители си припомниха този цитат, когато гледаха актрисата.

Припомнете си, че ако по-рано, след развода с Пит, мнозина съжаляваха Джоли, то с разкриването на все повече и повече нови подробности от връзката им съчувствието се прехвърли на страната на Брад. А последната не особено правдоподобна история за това как Пит е бил и душил членовете на семейството си и съдебното дело след толкова много години напълно разочарова феновете на  Джоли.

Междувременно Пит най-накрая намери щастието си. Сега той е в разгара на афера с красивата треньорка Инес де Рамон. И феновете са искрено щастливи за актьора, от когото Джоли някога „изпи целия сок“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Изтънели устни, увиснало лице“: Анджелина Джоли е загубила легендарната си красота! (СНИМКИ)"

Какво мислите?