Home » БЪЛГАРИЯ » Изчезнаха 3-те свидетелки срещу Васил Божков
свидетелки срещу Васил Божков

Изчезнаха 3-те свидетелки срещу Васил Божков

Нито една от трите столични бръмчалки, заявили готовност да свидетелстват за сексуално насилие и извращения срещу издирвания хазартен бос Васил Крумов Божков, не може да бъде открита на постоянния си адрес в момента, научи КОЧ.

При рутинна проверка миналата седмица се оказало, че „дамите“ са по работа извън столицата и страната, въпреки наложеното извънредно положение.

Всъщност само едно от момичетата отговорило на телефона си, като заявило, че се намира в… Холандия. Това е доста странно предвид ограниченията за пътуване, а и Ниската земя е една от сериозно ударените от коронавируса на континента. Госпожицата твърдяла, че помага на болен роднина.

„Покрай пандемията делото ще се точи още по-дълго, отколкото се предполагаше. Със сигурност с години. Хайде на бас, че докато се стигне до процес в зала, срещу Божков няма да има нито един свидетел“, заяви нашият информатор. Според него моментната слава от едната страна на везните и огромните финансови възможности на бизнесмена от другата означават, че отказалите се от показания ще бъдат отлично компенсирани.

Божков бе нарочен за „сериен изнасилвач“ от бившия му бизнес партньор Цветомир Найденов. „Е този (…) е сериен изнасилвач, най-големият насилник в историята на България. Изнасилил е стотици жени, включително непълнолетни“, заяви Найденов пред bTV преди 3 месеца и допълни, че е имало и подадени жалби, но трябвало да се провери дали не са потулени.

В момента Найденов е сред основните свидетели на прокуратурата срещу Божков.

„Обвиненията, че съм изнасилвач, са пълни глупости. Подобно нещо не заслужава да бъде коментирано. За първи път чувам, че три момичета са подали жалби срещу мен. Създават се измислени ситуации. Какво друго остава – сигурно ще ме свържат и с опита за убийство на папата“, коментира на свой ред Васил Божков.

лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?