Горещи новини

Илиана Раева: Бях на косъмче от отвъдното, Ванга ми каза да ида на баир и да слушам пилци

Илиана Раева: Бях на косъмче от отвъдното Ванга ми каза да ида на баир и да слушам пилци

Шокираща изповед направи легендарната бивша гимнастичка Илиана Раева. Тя говори пред Мариян Станков – Мон Дьо в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

Съпругата на Наско Сираков разкри, че е била близо до смъртта, но среща с пророчицата Ванга й е помогнала да преодолее депресиите.

„Аз преживях един много тежък здравословен проблем. Ще кажа нещо, което в момента преживява всеки втори или трети човек в България. Имах абсолютен тотален срив на нервната система. Получавах акушерска ръка тремори, паник атаки. В продължение на 2 години по няколко пъти. Аз умирах на ден по няколко пъти. Всеки ден викахме „Бърза помощ“. Това е най-тежкият ми здравословен проблем в живота си“, започна с разкритията Илиана.

„Преди това преживях две много тежки катастрофи. Тогава на 31 бях много луда глава. Особено едната катастрофа – колата ми се въртя по таван многократно. Спря на таван, излязох си, отидох на състезание, но не съм знаела, че съм била в шок. Преживях много тежка операция, която е била 4 часа. Била съм на косъмче от отвъдното. Загубих огромни количества кръв. Тогава човекът, който най-много ми помогна и буквално заряза всичко, въпреки че беше активен спортист, беше Наско. Обиколихме цяла България. Ходехме на много хубави места. В Рилския манастир ми четоха една молитва“, продължи Раева.

„Ходихме на Рупите. Ванга още беше жива, Бог да я прости тази свята жена. Нищо не ми помагаше, а тя ми каза нещо много интересно. Бях в периода, в който много вярвах на нещата, които ми казва. Тя каза: „Нищо ти нема! Да идеш на баир и да слушаш пилци! Около теб да нема транзистор и телевизор!“.

И аз започнах да разгадавам какво ми говори. Отидох буквално на баир, край Сърница в Родопите, много високо. Сутрин ставах в 4 часа и влизах в гората. Слушах как се събужда гората и как пилетата почнат да пеят. Махнах всичко. По онова време работихме с касетофони в залата, аз стоях да пускам музиките. След това започнах да стоя от другата страна. Направих абсолютно трансформация на начина си на живот. Спрях да пуша и да пия алкохол. Дълги пости направих“, разкри Илиана Раева, която в сряда на 15 март ще отпразнува своя 60-годишен юбилей.

Раева разкри още, че обмисля да се оттегли от художествената гимнастика. Като ръководител заяви, че е правила много компромиси и е нарушавала принципите си, но вярва, че това е било за добро.

„На мен ми минава мисълта да се откажа. Наистина ми минава мисълта и усетих такъв страх – да се откажа и какво би се случило. Защото първо незаменими хора няма. Ние сме си говорили с треньорите и с хората от администрацията на БФХГ и те казват: „Не! Махнеш ли се, си тръгвам и аз“. Аз не мога безкрайно да се занимавам и да правя това нещо. За първи път изпитах реален страх да не може да се откажеш, да знаеш, че не можеш да си тръгнеш. И за това работя в тази посока – всеки да се появява и да поема по своя път. Ето сега младите изключително добре се развиват“, каза Раева.

Източник: България днес

Твоят коментар

Be the first to comment on "Илиана Раева: Бях на косъмче от отвъдното, Ванга ми каза да ида на баир и да слушам пилци"

Какво мислите?