Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Илиана Раева сложи в малкия си джоб 20-годишните с фигура на плажа – на райско местенце е! (СНИМКИ)
Илиана Раева сложи в малкия си джоб 20-годишните с фигура на плажа - на райско местенце е! (СНИМКИ)

Илиана Раева сложи в малкия си джоб 20-годишните с фигура на плажа – на райско местенце е! (СНИМКИ)

Определено личи, че председателката на родната федерация по художествена гимнастика, Илиана Раева, е била „златно момиче“ навремето, а и сега си остава такава.

Съпругата на Наско Сираков предизвика бум сред почитателите си в социалните мрежи с разкошни снимки от лятната им почивка.

Двамата отмаряха в Гърция „по младоженски“, а за пълноценната им почивка свидетелстват снимките, публикувани в социалните мрежи, включително и клипове от разходка с яхта.

Илиана и Наско

„Почивката свърши неусетно. Нашето място. Вълшебни заливи, тюркоазено-диамантено море и любими приятели. Заредихме батериите. Време е за работа“, написа Илиана Раева към снимките от почивката им в южната съседка.

Илиана Раева море

На едно от видеата тя показва красивото място, на която са почивали и добавя: „Рай! Разходка до дивите, вълшебни заливи и тюркоазено-диамантената вода!“.

Феновете на бившата гимнастичка пък не пропуснаха да отбележат, че фигурата й е все още като на момиченце – слаба и стройна, както личи от прекрасните снимки.

Илиана Раева море

Въпреки, че навърши 60 г. през март, Илиана спокойно може да бъде сбъркана с някоя 30-годишна дама в спортното си облекло – естествено, зад всичко стои строга дисциплина и много спорт.

„Прекрасна“ и „Брависима“ са само част от коментарите под снимките и няма как да не се съгласим с тях!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?