Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Имало ли е бой наистина? Тита си показа счупените пръсти (СНИМКИ)
Имало ли е бой наистина? Тита си показа счупените пръсти (СНИМКИ)

Имало ли е бой наистина? Тита си показа счупените пръсти (СНИМКИ)

Тези дни гръмна слуха, че певицата е насилвана от приятеля си Недко – ММА боец. Макар звездата да мълчи за случилото се, ето тази снимка издаде, че инцидент наистина е имало.

С два превързани пръста се пусна Тита. За певицата тръгна слух, че се е разделила с гаджето си, след като двамата се скарали и той я контузил. Говореше се, че точно двата пръста на певицата са пострадали. Сега снимките навеждат на мисълта, че това е точно така.

Мнозина обаче не вярваха, че идеалната двойка има проблеми, още повече от този сорт. Те предполагаха, че това са поредните измислици, че Тита и Недко са си заедно или просто са се скарали за нещо дребно като кой ще купи сирене, примерно…

Счупените пръсти на ТитаЗдравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която доскоро е ходела с гипс, писахме тези дни. Не е ясно как се е стигнало до големия скандал и каква е била причината, но двойката не е заедно от около месец. Христина Христова, както е истинското име на певицата, вече е свободна жена. Тези дни тя извади и нова песен, която е дует с друга тийн фурия – Биляниш.

Отдавна се говори, че връзката на Тита и Недко куца. От доста места се чуваше, че младежа бил с доста буен характер и непрекъснато изпадал в ревниви драми. Популярността на нежната му половинка била като болест за здравеняка и ето, че в даден момент той си е изпуснал нервите и е оставил най-лошия си отпечатък върху любимата, пише Hotnews.bg

Тита показа счупените пръстиПотребителите поздравиха певицата за смелостта й и това, че не крие насилието заради чувство на страх, на срам, на накърнено его или Бог знае още каква причина.

Припомняме, че Христова и Николов се събраха преди няколко години, но никой от почитателите й не го хареса. Още от първия момент всички бяха наясно, че този напращял и злобно гледащ индивид не е интелигентния и културен Виторио, с когото тя се обичаше преди. Е, ето че и Тита го разбра, но по трудния начин.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?