Новините на фокус
Home » СВЯТ » Имате ли тези редки линии на китката си? Поздравления! Чака ви голям късмет!
Имате ли тези редки линии на китката си? Поздравления! Чака ви голям късмет!

Имате ли тези редки линии на китката си? Поздравления! Чака ви голям късмет!

Протегнете ръката си напред и вижте колко линии имате на китката си! Ако видите 4 ясни линии, имате късмет! Защо? 

Защото всяка линия е еквивалентна на 30 години живот! Сега нека разберем какво точно означава всяка линия на китката!

1. Линия на здравето

линия на здравето

Това е първата и най -важна линия. Нарича се линия на живота/здравето и може да разкаже много за вашето здраве. Ако вашата линия е права и ясна, тогава на вашето здраве може да се завиди! Имате достатъчно добро здраве и имунитетът ви е в състояние да устои на всяка болест.

Ако линията е незабележима или прекъсната, тогава трябва да се погрижите за здравето си. Преразгледайте начина си на живот, започнете да спортувате, да се храните правилно.

2. Линия на успеха

линия на успеха

Втората линия на китката ви ще ви покаже колко сте успешни. Правата и ясна линия говори за вашата отдаденост. Вие сте човек със силна воля, който знае точно как да постигне успех.

Ако вашата линия на успех е прекъсната на няколко места, това показва, че сте нерешителни. За да успеете, имате нужда от подкрепата на надеждни приятели, тъй като не можете да се справите сами.

3. Линия на влиянието

линия на влиянието

Ако всички хора имат първите две линии, то другите две не са толкова често срещани. Ако имате трета линия, освен линията на здравето и успеха, това означава, че сте изключителен човек! Само много влиятелни хора имат тази линия. Вие сте роден лидер и сте способни да вдъхновите хиляди други да правят велики неща!

4. Линия на силата

линия на силата

Не всеки има и тази линия. Наличието на тази линия означава, че вашите духовни качества са подкрепени от изключителен късмет. Вие сте наистина щастлив човек, за което можем да ви поздравим!

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?