Горещи новини

Има три безспорни символа на щастие. Видите ли ги, ви чакат промени към добро

Има три безспорни символа на щастие. Видите ли ги ви чакат промени към добро

Има три символа за безусловно щастие и късмет. Те нямат тъмно „второ значение“, те са три символа на Доброто, Щастието и Надеждата.

Така ги възприема нашето подсъзнание; тези символи са били положително заредени в продължение на хиляди години. Те са изпълнени с чистата енергия на живота и радостта.

Дори ако в трудни, безнадеждни времена видите поне един от тези символи; обърнете внимание на това, запечатайте го в съзнанието си – краят на вашето изпитание е близо, спасението е близо.

Получавате подкрепа от Висшите сили; знак за надежда. Такъв символ е като светлината на фар в непроницаема нощ, като светлината на пътеводна звезда. Това е знак за спасение от изпитания.

И в обикновения живот това са много хубави символи. Те обещават радост, мир, просперитет и щастие. Тези символи могат да бъдат във вид на изображение, реален обект, реплики от песен или стихотворение, текст в интернет, посветен на тези конкретни символи.

Пчела

Пчелата е символ на живот и благополучие. Добри новини и помощ отгоре – това означава „пчелата“ на езика на символите. Това е знак за защита и ред, те ще влязат в живота ви.

Сладостта на живота и успехът в работата също са значенията на този символ. Медът е за приятелите и за вас; жилото – способността да се защитити. Но е по-добре да не проявявате агресия, пчелата умира, когато ужили. Пчелите имат друг начин да прогонят агресора; те се събират заедно и създават специално поле, което унищожава агресора.

Пчелата е живяла на Земята поне 42 милиона години – и не се е променила. И вие ще запазите силите си, не се предавайте и ще намерите милост свише. Това е знак за победа и просперитет.

Дъга

Дъгата е прекрасен символ на надежда и обединение с Висшия свят. Дъгата предвещава спасение и преход към ново, по-щастливо ниво. Това е знак за щастие, радост и богатство. Когато Потопът свършил, на небето се появила дъга – знак за прошка и помирение.

Дъгата е символ на богатство и изобилие. Този символ обещава решение на паричните проблеми.

Бял ангел

Белият ангел също символ на късмет; знак за защита и покровителство отгоре. Няма значение дали е картина или статуетка, или може би статуя в музей; или дума, която внезапно се е откроила и се е появила в полезрението, или може би думи от песен…

Визуалното изображение е най-доброто, разбира се, но символът може да присъства в различни контексти. Това означава щастие и защита. Спасение от неприятности и добър, светъл период от живота – това символизира Белият ангел.

Ако наистина се нуждаете от помощ и напътствие от Висшите сили, съсредоточете се и потърсете тези символи. Срещнете ли поне един през деня – на прав път сте. Получили сте помощ и знак за спасение и просперитет. Ако срещнете два символа – това означава щастие и благополучие!

А три – необичайно добро време. Може би започва щастлив и радостен период в живота ви. Трябва смело да вървим напред. Всичко ще се получи! И желанията ще се сбъднат. Време е да ги формулирате правилно и да се съсредоточите върху тях.

Опитайте се да намерите щастливите знаци точно сега – обърнете внимание.

Но спонтанната среща с щастливи знаци също е прекрасна.

Пчела, дъга, бял ангел са три от най-старите късметлийски символи за нашето подсъзнание. Безусловно щастливи, изпълнени с радост и жизнена енергия. Нека ви се покажат в най-близко бъдеще!

Анна Кирянова

Твоят коментар

Be the first to comment on "Има три безспорни символа на щастие. Видите ли ги, ви чакат промени към добро"

Какво мислите?