Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува, но и открива болестите! (още за него)
Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува но и открива болестите! (още за него)

Името му се носи от уста на уста: Георги от село Радуил не само лекува, но и открива болестите! (още за него)

Георги от село Радуил няма рекламен сайт или нещо подобно, името му се носи от уста на уста, разбра Ко4!

За него няма да откриете сайт, както на много лечители. Ще чуете името му от други хора. Той е Георги от село Радуил и за помощта, която дарява на хората може да прочетете в множество форуми и коментари на българи в мрежата.

Пълното му име е Георги Петров. Мъж на средна възраст, който е отдал живота си на изучаването на различните видове билки, силата и вредата от храните, както и диагностика по ириса на очите.

Георги Петров село РадуилНе е задължително да вярвате в него. Изборът и мнението си е само ваше. Ако обаче търсите насока или помощ за проблем, с който досега не сте успели да се справите, може да се запознаете с опита на други хора в интернет.

“Отидох при Георги Петров и ми направи впечатление колко скромен, тих и обикновен човек е. Удоволствие е да се общува с него. Останах удивена, когато той ми изброи всички болежки, за които си бях записала да го питам. А покрай тях ми каза за още две, за които не бях и подозирала дотогава”, разказва читателката Ани Михайлова.

Тя послушала съвета на Георги от село Радуил и първото, което направила, било да ограничи някои храни в менюто си. Нужно било да пречисти организма си и лечителят й посочил какво не бива да яде.

“Не изброявам продуктите, защото това е индивидуално. Не може сега, когато някой прочете това, да започне да прави същото. Всичко зависи от личното му състояние и може да си навреди ако просто последва конкретния ми пример”, коментира Ани.

Резултатът при нея бил следният – след около три месеца от повечето от болежките й нямало и следа. Тя се върнала при Георги от село Радуил, за да му благодари. А той отново я прегледал и й разрешил да върне повечето от доскоро забранените храни в менюто си.

Второто, но не по-малко по значение, с което той лекува, са билките. Смес от билки за различните органи и състояния. Дава ти ги лично или те насочва къде да ги потърсиш.

“Едно запомних от него и ми стана основно правило. И то е – нито ден без билков чай на масата! Спазвам го и, да чукна на дърво, се чувствам отлично”, радва се Ани Михайлова.

Ирисовата диагностика е древна наука.

Още по времето на фараоните са я използвали, за да определят състоянието и изменението на вътрешните органи по петната, цвета и линиите, които се появяват в ирисите на очите. За скептиците и поддръжниците само на съвременната медицина бързам да кажа, че да, няма панацея – независимо билка, добавка, сол, вода или каквото да е.

Няма да се впускам и в защита само на натуралната медицина, макар да признавам, че съм неин привърженик. Нито отричам постиженията на хирургията и важността на бързата помощ. Всеки човек трябва да намери своя лек, лечител или лекар. Акцентът в съвременното ни общество пада върху научната медицина.

За създаване на нови лекарства и за изучаване на свойствата им се дават много повече средства, отколкото за изучаване на другите методи, затова искам да разкажа за Георги. Той е на около 50 години, слаб, спокоен, благ, с някак занесен поглед, все едно е в някакъв свой свят – а може би така се концентрира?

Факт: за няколко минути, с помощта на специални очила с лупа и фенерче, той „видя” в моите очи всички проблемни зони, за които предварително си бях наумила да го питам, но също и такива, за които не подозирах. Той буквално чете по очите, може да определи началото на заболяването във времето, а също и причината за него. И друг факт – с помощта на билките, които ми препоръча, се справих с кризата на ревматоидния артрит, и сега поддържам стабилно състояние.

Не съм само аз. При Георги отиват хора от цялата страна, изпращала съм и много приятели и познати, на които е помагал. Миналото лято, дори и в делничните дни всички часове бяха заети. Винаги съм се учудвала как издържа физически и психически – все пак на ден „поглежда” в очите на много и различни хора, всеки с болката си, някои – с вече нелечима.

Как е започнал да лекува? Когато детето му се разболяло и кашлицата му не минавала дълго време, майката на Георги му казала да направи чай от една билка, която расте в двора – и детето се оправило.

Оттам – много е чел, наблюдавал, интуитивно усещал, изпробвал, докато стигне до сегашния си опит. Учил се е и от трудовете на Петър Димков. И когато купувах билките, предписани от него, аптекарката ми каза, че рецептите му са много добре подбрани и балансирани.

Години наред Георги събира билки в Рила и изучава тяхното въздействие. Веднъж заедно се разхождахме с него в планината, за да ми покаже някои красиви места. Не ми стигна времето да остана по-дълго, за да науча повече за билките и за… хората! И досега съжалявам.

Но не забравям нито едно от нещата, които препоръча, например: „По един билков чай, но всеки ден!” Това е един по-различен опит. Нещо, което съществува, и може да се изследва. И макар че има много страни, в които не използват толкова билки, колкото хапчета, трябва да се гордеем много с билкарските традиции на България. И с хората като Георги.

Дали можем да ги оценим обективно, дали ги ценим по принцип, и дали ще можем да ги запазим? Или децата на нашите деца ще мислят, че липата е само едно дърво в парка, а единственият начин да знаеш какво става в тялото ти – да ти пуснат изследвания…

Единственият телефон, който успяхме да открием за лечителя Георги Петров е 07129 2095, но е най-добре да го посетите на място в село Радуил, Самоковско.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?