Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Индиански хороскоп по датата ви на раждане и кое е вашето животно-тотем, което ви дава свръхестествена сила
Индиански хороскоп по датата ви на раждане

Индиански хороскоп по датата ви на раждане и кое е вашето животно-тотем, което ви дава свръхестествена сила

Досега сме публикували какви ли не хороскопи, но този определено е различен и нямаше как да го пропуснем.

Датата на вашето раждане определя целия ви живот. Нищо ново до тук. Но се оказва, че в допълнение към обичайния зодиачен хороскоп за всички, има и индиански. Местните американци вярват, че всеки човек в живота си е воден от определено животно, което му дава свръхестествена сила.

индиански хороскоп

Можете да идентифицирате вашето животно по датата на раждане. Сега ще ви разкажем за 12-те животни на индианският хороскоп и как те засягат характера на човека.

Тотемово животно по дата на раждане

Видра (01.20-18.02)

Хората, които са придружени от видра през живота си, са много търпеливи, упорити и дисциплинирани. Техните таланти винаги са съчетани с амбиция и са трудолюбиви служители. Мразят неуважението и много трудните характери в хората, защото самите те са много лоялни и точни. Един добър ден за тях е вторник, а числото им е 19. Любимият цвят е лилав, затова е важно да го добавите към интериора и гардероба си.

индиански хороскоп

Вълк (19.02-20.03)

Тези хора са много независими и искат да бъдат сами, въпреки че са прекрасни в семейните отношения . Те просто се нуждаят от лично пространство за размисъл. Те са честни и щедри. Те винаги се стремят към успех, но не прибягват до трикове и измами. При други хора те не търпят арогантност и измама. Четвъртък е добър ден и щастливо число е 3. Червеното им носи късмет.

индиански хороскоп

Сокол (03.21-19.04)

Ключовите черти на хората, които са придружени от духа на сокол в живота са отдаденост, воля и остроумие. Оживлението на ума им очарова. Те са много трудолюбиви и енергични. Лесно е да се вземат няколко случая наведнъж и всичко да доведат до успешен край. Мразят бавните и мързеливи хора. За щастливо число се смята 21, а денят е петък. Черният цвят им носи добър късмет.

индиански хороскоп

Бобър (20.04-20.05)

Под егидата на бобърът, хората са нежни,мили и приятелски настроени. Те обичат топлите срещи и ценната комуникация с близките. Те знаят как да симпатизират и да помагат безплатно. Мразят грубите хора и тези, които зависят от виртуалния свят, защото ценят комуникацията на живо. Интроверти рядко се срещат сред тях. Благоприятният ден за тях е понеделник, а номер 18 им носи късмет. Щастливият им цвят е сив.

индиански хороскоп

Елен (21 – 20 май)

Основни характеристики: енергия, мобилност и бдителност. Това са много рискови хора. Те са решителни и смели. Често те достигат високи върхове в кариерата си, защото са свикнали да действат бързо. Завистливи и презрителни хора, както и лъжци, няма да намерят общ език с тях. Вторник е щастливият им ден и много добри моменти са свързани с номер 11. Успехът им се привлича от бяло.

индиански хороскоп

Кълвач (21-21 юни)

Хората, които се управляват от кълвач през живота, са много внимателни и имат добра интуиция. Те имат отлични аналитични умения и са добри психолози. Тези хора са много целенасочени и упорити, които понякога играят срещу тях. Те обичат да бъдат център на вниманието, но никога не оставят външни хора в техния вътрешен свят. Не толерират лъжата. Щастлив ден е неделя за тях. Номер 29 пък им носи късмет. Струва си да се обърне внимание на цвета на бургундския цвят и на всички червени нюанси.

индиански хороскоп

Сьомга (22.07-21.08)

Хората, родени по време на този период, винаги са в крак с времето и имат деликатен вкус. Те са творчески, умни и хитри. Те могат да достигнат високи върхове в бизнеса и политиката, тъй като лесно могат да намерят език с други хора и да могат да повлияят на мислите им. Те не обичат реда за всичко и светските проблеми. Благоприятният ден е петък, а числото 6 им носи късмет. За да привлечете щастие, трябва да се заобиколите с тюркоаз.

индиански хороскоп

Мечка (08.22-21.09)

Сред силните страни на тези хора може да се разграничи правотата и смелостта. Те са страстни, жестоки и много горди. Те не обичат да работят усилено, защото са твърде мързеливи.  Изключително придирчиви и взискателни към останалите. Най- хубавият им ден е с понеделник. Числото на късмета е 23, а цветът им е оранжев.

индиански хороскоп

Гарван (22.09-22.10)

Гарванът дари тези хора с остроумие, чувство за хумор и постоянство. Те са много честни и отлично разбират другите. Доста щедри, но не и разточителни. Винаги се опитвайте да печелят повече и да носят всичко в къщата. Те няма да намерят общ език с хора, които обичат драма, както и с дребни души. Те също така мразят, когато им налагат високи изисквания  Най-благоприятен ден е събота. Числото на късмет е 14. Най-подходящият цвят е синьо и всичките му нюанси.

индиански хороскоп

Змията (10.23-22.11)

Мъдростта, решимостта и страстта са това, което змията е надарила хората, родени под патронажа й. Всяка стъпка, която предприемат, е много добре обмислена, въпреки че изглежда, че действат много бързо. Достатъчно мобилни и лесно се адаптират към новите обстоятелства. Мразят подлостта и грубото отношение. Един добър ден за нови постижения е сряда, а числото е 9. Най-подходящият цвят е зелен.

индиански хороскоп

Бухал (11.23-21.12)

Бухалите имат много тайнствена природа и те са много очарователни. Тези хора са амбициозни и силни. Винаги мислете много, преди да вземете важно решение. Достатъчно бавно. Те мразят клюките и никога не участват в различни интриги. Много икономични Успехът им се привлича с кафяво. Благоприятният ден е петък, а числото е 17.

индиански хороскоп

Гъска (22.12-19.01)

Умните, нежни и спокойни. Чудесни семейни мъже и жени. Те имат високи интелектуални способности. Те са приятелски настроени, но обикновено рядко са отворени за хора, а най-добрите им приятели са роднините. Не търпят груби и мързеливи хора. Щастливият им ден е неделя. Късмет пък им носи номер 12, най-подходящият цвят – жълт.

индиански хороскоп

Може би не знаехте, но славяните също имат свой „животински“ хороскоп. Точността на характеристиките е невероятна.

Кажете ни в коментарите, хареса ли ви? Също така споделете интересна статия с приятелите си в социалните мрежи!

About Иван Ангелов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*