Home » KO4 STORY » Индийка от Лясковец си търси приятели, кани ги на обяд с екзотична кухня
Индийка от Лясковец си търси приятели кани ги на обяд с екзотична кухня

Индийка от Лясковец си търси приятели, кани ги на обяд с екзотична кухня

Каришма Рену Сингх (Karishma Renu Singh), която сключи брак във Велико Търново през 2019 г. с белгиеца Арне Схепенс и живее с него в Лясковец, си търси приятели сред местните жители, за да упражнява българския си, който започнала да учи наскоро.

Чрез Фейсбук младата жена отправя покана към всеки дружелюбен лясковчанин да посети дома й, видя Ко4.

„Ще сготвя прост индийски обяд (датата е гъвкава), ще хапнем заедно и ще се смеем на лошия ми български в дома ни в Лясковец. Надяваме се, че индийската домашно приготвена храна ще ви хареса. Определено ще оценя българската практика“, пише в поста си индийката.

Който проявява интерес, да й прати съобщение, освен това тя се интересува и от препоръчани предложения за Фейсбук групи, в които да членува, за да множи запознанствата си.

Вече са се намерили добронамерени хора, които пишат на момичето и я поздравяват с добре дошла в Лясковец. За произхода си Каришма се определя така:

„В сърцето ми има малко бенгалски, малко бихари и 100% индийски в мен. Въпреки че според моя генетичен тест имам 7% шотландски гени“.

Двамата млади се запознават в старата столица и затова този град стана мястото, в което те скрепиха любовта си с граждански брак. Екзотичната двойка предизвика голям интерес, а на сватбата им, която бе в Ресен, Каришма първо облече бяла рокля, а после индийско сари.

Още тогава семейството си търсеше къща в околностите и накрая се спряха на Лясковец.

Ана РАЙКОВСКА / Борба

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?