Home » ЗА ДАМИТЕ » Интернет сензацията Карин: Искам да даря колата си на семейство, но ме търсят само алкохолици, комарджии и мошеници
Интернет сензацията Карин: Искам да даря колата си на семейство но ме търсят само алкохолици комарджии и мошеници

Интернет сензацията Карин: Искам да даря колата си на семейство, но ме търсят само алкохолици, комарджии и мошеници

„Разочарована съм от хората! Получих над 7 хиляди съобщения и все от мошеници, които нямат истинска нужда от автомобил. Не са социално слаби, а искат да забогатеят с 5-6 бона на мой гръб.“

Това заяви пред „България Днес“ интернет сензацията Карин Иванова, която преди дни обяви, че ще дари автомобила си на семейство в нужда с деца. Преди дни блондинката публикува във фейсбук профила си обява, която гласи:

„По случай новогодишните празници искам да направя подарък, като подаря колата си на семейство в нужда. Автомобилът е без забележки, разходите ще бъдат за моя сметка. Защото, ако можеш да направиш дори един човек щастлив, значи си постигнал много! Весели празници“.

Това не е първата благотворителна инициатива на младата дизайнерка. По време на COVID пандемията тя подаряваше маски и ръкавици на жителите на Ботевград – родното място на Карин. Към днешна дата Иванова се занимава с благотворителност, подпомагайки на семейства в нужда от цялата страна, но въпреки това не може да намери на кой да подари автомобила си.

„Исках до края на декември да зарадвам нуждаещо се семейство с кола, но за съжаление от 7 хиляди съобщения нямаше нито един подходящ. Пишат ми хора, които вече имат кола, комарджии, алкохолици и всякакви мошеници. Надявам се автомобилът да отиде при съвестни хора. Изискването ми е да е семейство с деца, които са в нужда, но същевременно са честни хора.

Смятам, че у нас е много трудно да се отглеждат деца, защото заплатите са ниски, детските надбавки не покриват и минимума за издръжка на дете, а идват студени зимни дни и имайки кола, родителите ще могат по-комфортно да карат децата си на училище и ще им е от помощ в бита, сподели още Карин.

Интернет сензацията разказа, че е решила да подари автомобила си, защото отдавна вече се е обзавела с друг и смята, че има хора, които биха променили живота си благодарение на този жест. Карин е готова да покрие всички разходи по прехвърлянето на колата.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?