Home » KO4 STORY » Искала наследство. Бивша Кралица на красотата организира убийството на мъжа си милионер
Искала наследство. Бивша Кралица на красотата организира убийството на мъжа си милионер
Искала наследство. Бивша Кралица на красотата организира убийството на мъжа си милионер

Искала наследство. Бивша Кралица на красотата организира убийството на мъжа си милионер

Ауреа Васкес-Ричос щяла да вземе от развода 8 милиона канадски долара, но се полакомила за повече

Бившата кралица на красотата Аурея Васкес-Ричос, която в миналото спечели конкурса „Мис Пуерто Рико Петит“, бе обявена за виновна за организирането на убийството на съпруга си. Според AsiaOne престъплението е извършено през 2005 г.

Според съобщения в медиите през 2005 г. красавицата се оженила за 32-годишния канадски милионер Адам Анханг, но след едва шест месеца бракът започнал да се срива поради постоянни кавги за пари и недоволство един от друг. Адам бил недоволен, че съпругата му не иска да приеме юдаизма. Аурея, на свой ред, твърдяла, че съпругът й я мами.

Според Winnipeg Free Press, в един момент двойката започнала да ходи на семеен терапевт, но още на петата сесия мъжът предложил развод. Според Адам те щели да могат да се оженят отново, когато жената най-накрая приеме новата вяра. Освен това, така щели да могат да сключат нов брачен договор.

Същата вечер Аурея поканила съпруга си да вечерят в центъра на Сан Хуан, най-големия град в Пуерто Рико. След като двойката напуснала ресторанта, един непознат нападнал мъжа и го намушкал с нож. От раните той умрял.

Полицията успяла да хване убиеца, който признал, че за деянието му Аурея му е обещал три милиона долара. Въпреки това престъпникът така и не получил парите.

В случай на развод жената щяла да получи осем милиона канадски долара, но състоянието на съпруга й било три пъти повече. В тази връзка, бившата кралица решила да получи наследство.

През 2008 г. жената, както и нейната сестра и любовникът й, бяха обвинени в конспирация на убийство. По това време Аурея била напуснала страната и се е крила в Италия от няколко години. Пет години по-късно тя е арестувана в Мадрид. Очаква се тя да бъде осъдена на 31 януари 2019 г.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?